Кой не обича да усеща пясъка под краката си и

...
Кой не обича да усеща пясъка под краката си и
Коментари Харесай

Paleos - обувките, за които всички мечтаем

Кой не обича да усеща пясъка под краката си и възприятието на независимост, което изпитваме единствено когато вървим боси. Фирмата GoSt-Barefoots е помислила точно в тази тенденция, създавайки доста забавен модел, който попада в категорията " боси " или " минималистични " обувки. Този артикул е друг от други сходни, тъй като е мъчно да го назовем обувка. По-скоро е като железен чорап.

Публикация, споделена от GoSt-Barefoots Ltd. (@gostbarefoots) на Апр 28, 2018 в 6:07 PDT

Материалът

Т.нар. Paleos са направени от верижна плетка - дребни захванати пръстени от неръждаема стомана, които образуват фина мрежа за отбрана на краката ни. Теглото на модела Paleos Anterra, е към 240 грама на обувка, което е близо до тежестта на други минималистични обувки.

Публикация, споделена от GoSt-Barefoots Ltd. (@gostbarefoots) на Юни 25, 2018 в 1:52 PDT

В горната част Paleos разполага с връв с еластична връзка, който можем да затегнем зад петата. Моделът е изработен по този начин, че да дава отговор на формата на крайници, оставяйки задоволително място за пръстите и обхващайки крепко крайници. Обувките са в комплект с неопренов ръкав, който да се употребява при бягане, с цел да защищава горната част на краката и глезените.

Публикация, споделена от GoSt-Barefoots Ltd. (@gostbarefoots) на Апр 14, 2018 в 10:53 PDT

Употреба

Paleos са обувки, които основават усещане, че вървим боси. Те ни оферират отбрана без разстройства в подвижността и съгласно производителите са надалеч по-трайни от всички други обувки.

Висококачествени, анатомично самонастройващи се, гъвкави, лесни за разчистване, което ги прави най-уникалната отбрана на краката. Когато поръчваме, имаме опция да проверим размера си гратис.

Публикация, споделена от GoSt-Barefoots Ltd. (@gostbarefoots) на Мар 16, 2017 в 12:12 PDT

От компанията производител настояват, че могат да се употребяват както за градски условия, по този начин и за спорт, бягане в парка, планински преходи, на плажа и така нататък

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР