Кой не обича да пазарува? Всеки го прави с удоволствие

...
Кой не обича да пазарува? Всеки го прави с удоволствие
Коментари Харесай

Кои 3 зодии са луди по шопинга

Кой не обича да пазари? Всеки го прави на драго сърце и усмивка на разположение. 3 са обаче зодиите, на които това занятие им носи същинска наслада и задоволство. Побързайте да разберете кои са те.

Ето ги и шопинг фанатиците измежду зодиака:

Телец

За къде без Телците?! Те имат изтънчен усет и постоянно биват привлечени от скъпите движимости. Истински материалисти, способни да похарчат и последния си лев в името на това да се снабдят с чифт първокласни обувки или дамска чанта на обичания им бранд.

Те нямат нищо срещу извършването на покупки им да е част от работата или противоположното. Дори можем напълно умерено да кажем, че Телците са една от зодиите, които харчат повече от 50 % от заплатата си за шопинг лечения. Добрата вест е, че това в действителност им оказва помощ и ги карат да се усещат великолепно.

Водолей

Още една зодия, която обича извършването на покупки, въпреки да не им проличава на пръв взор. Те не постоянно отиват на шопинг с желанието да похарчат пари за себе си. Често пъти вземат решение покупките им да са свързани с движимост за дома или обичан човек.

Ако Водолей желае да се избави от неприятното въодушевление или депресията, употребява извършването на покупки като средство.

Лъв

Лъвовете също са фенове на шопинга. Те обаче избират да се впуснат в лудото извършване на покупки тогава, когато разполагат с в действителност доста финанси. Падат си по скъпите движимости и са способни да дадат няколко стотин лв. за елементарни кецове, които по-късно да разхождат в парка. Обичат качеството и не са подготвени да създадат взаимни отстъпки с него.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР