Кой не иска любимите му герои да приличат на него?

...
Кой не иска любимите му герои да приличат на него?
Коментари Харесай

Велма от „Скуби-Ду“ е лесбийка


Кой не желае обичаните му герои да наподобяват на него? Е, всички LGBT почитатели на „ Скуби-Ду “ имат мотив за наслада, тъй като към този момент е публично: анимационната героиня е хомосексуална. 

Става дума за нов клип от идното продължение на франчайза „ Скуби-Ду: Лакомство или беля! “ (насрочено за по-късно този месец), който стана вайръл онлайн. В 13-секундното видео Велма се смразява при типа на друга героиня – дизайнерката Коко Диабло, като страните ѝ се изчервяват и тя стартира да заеква със замислен тип.

Това може да е първият път, в който обликът „ показва “ половата си ориентировка на екран, само че основателите на шоуто от край време са безапелационни, че Велма е замислена като хомосексуален персонаж. „ Казвал съм го и преди, ще го кажа и в този момент – Велма не е бисексуална, тя е лесбийка, “ отсича аниматорът Тони Сервоне, който стои зад сериала „ Скуби-Ду: Заплетени мистерии “. 
                             

Всъщност, даже сценаристът на паметния игрален филм „ Скуби-Ду “ от 2002 – Джеймс Гън, разгласява туит, с който удостоверява думите на Сервоне. „ Опитах се да направя Велма лесбийка, само че от студиото ме притиснаха и разводниха сюжетната линия по този начин, че да не проличава, “ написа Гън.

OMG LESBIAN VELMA FINALLY CANON CANON IN THE MOVIES LETS GOOOOOO
— Trin (@MythicalLlamaXO)
„ Заснехме едвам няколко подиуми, в които половата ѝ ориентировка става ясна, само че монтажистите изрязаха даже и тях, “ продължава. „ Във втория филм от поредицата продуцентите промениха историята и Велма даже си има другар момче “, написа каналът Vbox7.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР