Кой наследява Путин? Ето решението на Кремъл. Спекулациите за бъдещето

...
Кой наследява Путин? Ето решението на Кремъл. Спекулациите за бъдещето
Коментари Харесай

Кой наследява Путин? Ето решението на Кремъл


Кой наследява Путин? Ето решението на Кремъл. Спекулациите за бъдещето на Русия не стопират. Спекулациите със положението на  Владимир Путин и бъдещето на Русия не стопират.
В случай на гибел на съветския президент
Владимир Путин, ръководителят на държавното управление автоматизирано ще стане новият водач на Кремъл за избран интервал от време. Според „ Индипендънт “ обаче има и други евентуални „ наследници “.

Настоящият президентски мандат на Путин в Руската федерация изтича през идната година. Въпреки това поради радикалните промени в Конституцията на страната от 2020 година насам, му е разрешено да ръководи до 2036 година Путин
пое контрола върху юздите на властта в Русия през 1999 година
Едва тази седмица Кремъл опроверга следващата серия клюки, че диктаторът е получил сърдечен удар. Няколко месеца по-рано в Москва бяха опровергани и други известия в обществените мрежи и пресата за съществени здравословни проблеми на Путин.

„ Рак на щитовидната жлеза, болест на Паркинсон, проказа или утежняване на положението след инсулт – единствено някои от многото недоказани болести, за които се говореше, че са сполетели съветския водач през последните години “, показва организацията.
В същото време публицистите означават,
че на фона на сходни клюки за утежняване на здравословното положение на Путин бъдещето на Русия след възможната му гибел остава неразбираемо.
В допълнение към спекулациите за
възможна промяна на управлението на Кремъл заради заболяване или гибел, въпросът за промяната на властта в Русия беше издигнат и на фона на въоръжения протест на водача на ЧВК „ Вагнер “ Евгений Пригожин с неговия „ поход към Москва “.
Въпреки че превратът приключи със
съглашения сред „ готвача на Путин “ и самопровъзгласилия се президент на Беларус Александър Лукашенко и приключи с крах, обстановката повдигна въпроси за бъдещото управление на Русия и „ кой е идващият в редицата, който ще размени властническия водач “.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР