Кой град не искате да посетите за втори път и

...
Кой град не искате да посетите за втори път и
Коментари Харесай

Туристи посочиха градовете, в които не биха стъпили никога повече

„ Кой град не желаете да посетите за повторно и за какво? “, беше въпросът, заложен от консуматор на „ Reddit “, а описът стартира да пораства стремглаво.
Прочетете още
Туристите изброиха места по света, които не са им създали положително усещане и на които нямат желание да се връщат още веднъж. Популярни дестинации като  Кайро, Париж, Маями  и доста други бяха в листата.

В листата има и градове от Балканите като Дубровник. Освен Дубровник в листата от района са още  Подгорица, Будапеща и Скопие.  

„ Може би в Подгорица ще намерите доста действия за денем. Не мога да кажа нищо за нощния живот. Всичко е малко скучно “, написа консуматор.

„ В Будапеща архитектурата е много „ яка “, тъй че не скърбя, че я посетих. Градът обаче изглеждаше печален. Бях там на отмора, тъй че може би по тази причина, само че множеството поданици изглеждаха по този начин, като че ли едвам се справяха, а икономическата обстановка не се подобряваше. Аз също по този начин не съм почитател на настоящето им държавно управление “, написа различен консуматор.

Трети консуматор изясни за какво към този момент не желае да се връща в Скопие.  

„ Стотици монументи, разпръснати без никакъв естетически смисъл, доста е нечисто, тъй като градът е в котловина и това, че са купили двуетажни рейсове... “.

„ Братислава. Бях там два пъти и се сблъсках с доста расизъм. Вторият път получих смъртна опасност 15 минути след кацането “.

„ Париж. Някой ме заплю и ме назова замърсен евреин. Получавах доста злобни погледи от самото начало, до момента в който бях там. Никога повече няма да посетя Париж. "

„ Кайро. Видях всичко, което желаех там, само че в никакъв случай няма да се върна. Тези, които се занимават с туризъм, се отнасят към туристите там като към стока, това е огромен позор за многото положителни египтяни, които живеят в града. "

 
 
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР