Кой е той и как една реклама с него предизвика

...
Кой е той и как една реклама с него предизвика
Коментари Харесай

Новото секси: Джеръми Алън Уайт

Кой е той и по какъв начин една реклама с него провокира подобен голям интерес?
А коя е вашата " Римска империя "?

Защото за множеството представителки от женски жанр тя е Джеръми Алън Уайт. Младежът, който идва от квартал в Бруклин. 

Ако някой не знае кой е той... 

Джеръми произлиза от фамилията на бродуейската актриса Елоиз Зиглер и Ричард Уайт. През ученическите си години той се изявява като танцьор. Увлича се по балета, джаза и степа. След 13-тата си година постъпва в танцова стратегия, където взема решение да се занимава с актьорско майсторство. На по-късен стадий посещава Професионалното учебно заведение за театрални изкуства в Манхатън и прави първите си стъпки в кино сферата през 2006 година, когато е на 15. Започва с кино лентата " Beautiful Ohio ", а по-късно взима присъединяване в сериала " Conviction ".

По-разпознаваем артист става, откакто през 2011 година влиза в ролята на Филип в паметния " Shameless ".

Оттогава кариерата му лети все нагоре. Играе и в основната роля в " Bear " като проблематичния, само че брилянтен нюйоркски готвач Кармен Берзато, който се завръща в родния си град Чикаго, с цел да избави фалиращия ресторант на умрелия си брат. За да се приготви за ролята, знаем, че посещава курсове в Института за кулинарно обучение дружно с колежката си Айо Едебири. Участието му носи телевизионната премия " Critics` Choice " за " Най-добър артист в комедиен сериал ". Когато я приема, той декларира: " Не мога да допускам, че съм тук, пред всички тези хора, които обичам толкоз доста и на които се удивлявам от толкоз от дълго време ".

Но той крие още няколко наградата в ръкава си. Две награди " Златен глобус " и премията на Гилдията на актьорите за " Изключително осъществяване на мъжка роля ".

Истината е, че Джеръми става любим на публиката още в интервала, когато сериалът " Shameless " е на дневен ред измежду младежите, а Филип Галахър е мечтаното гадже за всяко момиче.



Освен с този сериал и значимите награди повода Джеръми да стане още веднъж тематика на диалог, е трансформиралата се в модерна класика реклама на долни дрехи на Calvin Кlain. В нея Уайт се разсъблича и гледа безсрамно в обектива, до момента в който на назад във времето звучи песента " You Don`t Own Me ". Създател на провокиралото нечуван интерес измежду дамите видео е Мерт Алас, любимецът на Кейт Мос и Ирина Шейк.



Но колкото и самопризнание да получава Джеръми за актьорския си гений, почитателите се оказват по-впечатлени от появяването му в рекламата на долни дрехи. Неслучайно тя става мотив за полемика. Някои я дефинират като " тяхната Римска империя " - лаф, който напоследък нашумява.

Точно заради тази причина зад кулисите на Глобусите на звездата непосредствено са заложени четири въпроса - и три от тях са за Calvin Klain. " В седмицата, в която представяте най-обсъжданата акция за долни дрехи от години, вие печелите и " Златен глобус ". Стъпвайки на аления килим, усещате ли се сюрреалистично от това, че приказваме повече за вашето долни дрехи, в сравнение с за изумително мощното ви актьорско показване? ", го питат. А той дава отговор: " Странно е, не знам. Бяха странни няколко дни. Странно е да правиш реклама на Calvin Klein, а в този момент е още по-странно, откакто тя се появи. "

И като артист, и като модел Джеръми демонстрира, че се оправя брилянтно.

След като рекламата " избухна " в онлайн пространството, доста стартират да се интересуват и от неговия статус.

За страдание на девойките, Джеръми все е ангажиран. През 2019 година се дами за актрисата Адисън Тимплин, от която по-късно има две дъщерички. Двамата обаче не устоят доста и се развеждат през 2023 година, като излиза наяве, че са уредили попечителството над двете им деца, което идва с някои условия. В седмиците, в които те би трябвало да са при татко им, той е задължен да се подлага на тест за алкохол. Освен това Джеръми би трябвало да посещава терапия един път седмично и два пъти да върви на среща на " Aнонимните алкохолици ". След оповестяването на развода и неговите последвали условия не става ясна съответната причина за краха. Но не е мъчно да открием повода във обстоятелството, че Джеръми има проблеми с алкохола.
 Джеръми и Адисън
Джеръми и Адисън
Снимка: Getty Images
Към днешна дата той е благополучен с ново момиче - испанската певица Розалия. Двамата са дружно неотдавна, а изданието Us Weekly удостоверява: " В началото бяха единствено другари, само че в последно време нещата станаха сантиментални. "

Малко старания, доста известност. Живот на приливи и отливи, преминаващ в замайване. Джеръми Алън Уайт е доказателство за това, че известността може да те накара да загубиш възприятието си за действителността, да потънеш надолу и още веднъж да изплуваш.
 Снимка: Getty Images
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР