Кой е най-добрият ден за сватба през 2002 г.? Най-добрият

...
Кой е най-добрият ден за сватба през 2002 г.? Най-добрият
Коментари Харесай

Най-добрият сватбен ден през 2022 година

Кой е най-хубавият ден за женитба през 2002 година?

Най-добрият месец за подписване на брак през 2022 година е април, тъй че това е много скоро. За благополучие оптималната дата за женитба тази година е в края на месеца, 30 април. Така, че ще имате повече време за подготовка.

В този ден Венера и Юпитер ще се причислят към Риби, като натъртват на любовта, единството и растежа. А по време на Телеца, ще се случи първото затъмнение от 2022 година Тъй като Телецът се ръководи от Венера, акцентът ще бъде изключително видим. И защото Венера е планетата на любовта, няма по-добра дата от 30 април, с цел да извършите идната огромна крачка с обичания човек.

Астрологична прогноза за 30 април 2022 година:

Съвпадат на Венера и Юпитер, който ще се случи в този ден, е удобен освен тъй като включва двете най-положителни планети в астрологията, само че и тъй като се случва в Риби. Това демонстрира, че смислите на тези две планети се поддържат и предизвикват, до момента в който комбинират своите сили,  като в същото време основават обилие, благоприятни условия и съчувствие.
Най-лошата дата за женитба през 2022 година
Опитайте се да избегнете полагането на клетва в този неприятен ден. Венера е единствената планета, свързвана за връзки и брак. Така че основ...
Прочети повече
Рибите са изменчив воден знак, който се свързва с вътрешни страсти и идеализъм. Това го прави съвършен ден за женитба. Толкова доста оптимизъм се носи във въздуха, че силата съвсем ще се почувства като сбъдната фантазия.

Комбинирайте това с едновременното съдействие на Слънцето и Луната по време на слънчевото затъмнение в Телец и имате съвършената рецепта. Докато затъмненията нормално носят тежка сила, това наподобява доста по-положително. Особено откакто Венера, шефът на това затъмнение, ще бъде в необикновено състояние. Освен това слънчевото затъмнение е доста по-благоприятно за едно мощно ново начало от лунното. Тъй като това е първото затъмнение през 2022 година, сключването на брак или всяко друго ново начало в този ден ще даде страховит старт на брака ви.

Може да е потребно да ревизирате персоналната си рождена карта, с цел да видите кои домове се ръководят от Телец и Риби. Това е, с цел да разберете по-добре по какъв начин тези сили ще повлияят на вас персонално. Без значение къде тази сила се демонстрира във вашия астрологически компас, тя ще поддържа всички, без значение какви са проектите ви за този специфичен ден. Затова ви предизвиквам в действителност да се свържете с тази сила.

Превод: elitedaily.com

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР