Кой е бил Джак Изкормвача може да бъде разкрито от

...
Кой е бил Джак Изкормвача може да бъде разкрито от
Коментари Харесай

ДНК ще разкрие кой е Джак Изкормвача

Кой е бил Джак Изкормвача може да бъде разкрито от ДНК проби, написа Евронюз. Серийният палач вилнял в Лондон в края на 19-ти век и е обект на доста книги, филми и тайни теории.
Самоличността му по този начин и не трябва разкрита и версиите кой стои зад гибелта на жертвите му са извънредно разнообразни.
Според проучване на учени от университетите в Ливърпул и Лийдс, било открито, че ДНК профил , направен от телесна течност, открита на едно от местопрестъпленията, сочи полският бръснар Аарон Космински като причинител.
23-годишният Космински е бил измежду главните обвинени на полицията в Лондон през лятото и есента на 1888 година, когато са осъществени най-малко 5 убийства.
Шалът бил открит край тялото на Катерин Едоус - четвъртата жертва на серийния палач, чието тежко обезобразено тяло било намерено на 30 септември 1888 година
За Аарон Космински се счита, че е липсващ от централния лондонски регион малко след убийствата.
Той е бил посочван като обвинен в доста следствия през годините, само че виновността му в никакъв случай не е потвърдена.
Учените споделят, че изследват шала от 8 години и доколкото знаят, той е единственото физическо доказателство, останало от килъра.
Специалистите създали съпоставяне сред фрагменти от излъчената единствено от майката на всеки човек митохондриална ДНК , с материал от наследници на жертвата Едоус и бръснаря Космински.
ДНК материала по шала бил непосредствен до пробите от роднините на мъжа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР