Кой би казал, че един обикновен аспирин може да направи

...
Кой би казал, че един обикновен аспирин може да направи
Коментари Харесай

Сложете това в прането си и ще се удивите на резултата

Кой би споделил, че един елементарен аспирин може да направи това с прането ви…

Сигурно сте се питали какво да извършите, с цел да не стане прането ви грозно сиво на цвят и да не пожълтее от многото изпирания?

Как да премахнете петната и да върнете на облеклата типа, в който сте ги купили?

Изненадващо, само че е изцяло допустимо да се възвърне първичната белота на облеклата, а всичко, което ви е належащо, е елементарен аспирин.

Разтворете 5 таблетки от 300 мг. в 7-8 литра топла вода. Поставете дрехата в този разтвор и я оставете да престои в тази вода през нощта.
 Ще се шокирате какъв е действителният период на валидност на множеството храни, които ядем Ще се шокирате какъв е действителният период на валидност на множеството храни, които ядем
Вижте какъв брой е дълъг живота на предпазване на обичаните ни сосове, овкусители и течни подправки, без които усетът на храната няма да е същ...

Предварително можете да стриете таблетките на дребни части и по този начин по-бързо ще се разтворят и по-активно ще подействат.

Добавете няколко таблетки аспирин непосредствено в пералната машина, когато перете долни дрехи. Това средство ще възвърне първичната белота на посивелите облекла.

Ако преди самото изпиране в пералнята облеклата са били авансово потопени в разтвора от вода и аспирин, резултатът ще бъде по-силен.

Тези, които са опитвали този трик споделят, че работи по-добре от всеки избелващ препарат, тъй като не поврежда тъканите, като в същото време отстранява цялата нечистотия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР