Ковид зоните са един огромен неуспех, те не работят, коментира

...
Ковид зоните са един огромен неуспех, те не работят, коментира
Коментари Харесай

Доц. Любомир Киров: Ковид зоните са един огромен неуспех

Ковид зоните са един голям крах, те не работят, разяснява пред Българска национална телевизия доцент Любомир Киров, ръководител на Националното съдружие на общопрактикуващите лекари.

„ Можеше да подкрепят, само че те не могат да изнесат някакъв товар, задачата трябваше да е да се направи бърза диагностика, уединяване и навременно наблюдаване “, напомни доктор Киров. По думите му безплатните медикаменти за коронавирус също са пиар акция, тъй като нямало характерно лекуване на инфекцията. Според медика не се извършват най-важните ограничения - не се носят маски, не се съблюдава отдалеченост, хората не се имунизират.

„ В Израел ще стартират и четвърта доза да си вършат. Има пациенти, които питат и желаят да им бъде сложена бустерна доза. Зелените документи са вярна мярка, това подтикна колебаещите се да се имунизират “, уточни доцент Любомир Киров. Той счита, че страната ни има потребност от помощ поради дефицита на техника и фрагменти на избрани места.

„ Забрави се да се приказва за пациентите без коронавирус, контролът на хроничните болести е значим “, акцентира доцент Любомир Киров.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР