Ковчег на плажа стресна почиващите в Слънчев бряг. Принципно това

...
Ковчег на плажа стресна почиващите в Слънчев бряг. Принципно това
Коментари Харесай

Ковчег и монахини между шезлонгите втрещиха Слънчев бряг (СНИМКИ+ВИДЕО)

Ковчег на плажа стресна почиващите в Слънчев бряг. Принципно това трябваше да е занимателна стратегия в един от настоящите плажни клубове, който прави нетрадиционни пърформанси, сходство на най- атрактивните плажове в Сен Тропе и Миконос.

У нас обаче програмата не бе добре измислена и вместо свежо въодушевление и ваучър, провокира реакция от отрицателни мнения на ядосани гости.

Няколко индивида от личния състав на заведението се бяха облекли в расо и носеха черен ковчег, а един мъж ги предвождаше с кръст от който стърчаха фойерверки. Картинката допълваха разкрепостени монахини по долни дрехи с бутилки скъпо шампанско в ръце. По някое време ковчега се отвори и от вътрешната страна изкочи танцьорка, облечена в облекла наподобяващи булчински. Клипове от втрещяващата стратегия мигновено плъзнаха из обществените мрежи и хората напряко побесняха от гаврата с монахините, както и с ковчега.

„ Еми… счупихте тъпомера, титани на мисълта! Друго си е на ВИП-а… то пърформанс, то ковчег, то шампанско… Дъно! “ и „ Това е меко казано малоумно…вие съществено ли? “, бяха единствено част от острите мнения.

Инфо: Монитор

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР