Коул Палмър получи топката за мача, след като вкара нов

...
Коул Палмър получи топката за мача, след като вкара нов
Коментари Харесай

Звездата на Челси оставя X-оценено съобщение върху топката за мач на Коул Палмър ОТНОВО след хеттрик

Коул Палмър получи топката за мача, откакто вкара нов хеттрик за Челси, единствено с цел да види сувенира си вандализиран от един от неговите съотборници.

Палмър вкара четири, до момента в който Челси се бунтува в мача с 6-0 против застрашения от изпадане Евертън в понеделник вечер на Стамфорд Бридж. Той наведе откриващия удар в долния ъгъл, вкара с глава рикошетен удар за втория удар и направи хеттрик в границите на 29 минути, когато се възползва от неточност на Джордан Пикфорд, с цел да нанесе трети удар.

Николас Джаксън стреля четвърти и след спор сред Нони Мадуеке и Джаксън Палмър вкара четвъртия си гол от дузпа. Алфи Гилкрист вкара шестия от нов рикошет, само че всичко беше за Палмър, който добави към своя хеттрик при успеха с 4-3 над Манчестър Юнайтед по-рано този месец.

Сега той има 11 гола и четири асистенции в последните си седем мача във всички надпревари и му беше връчен още един мачбол. Както направиха преди 11 дни, неговите съотборници в Челси подписаха топката му – и в мик...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР