Kоцето обикаля столицата в компанията на младо сексапилно момиче, видя

...
Kоцето обикаля столицата в компанията на младо сексапилно момиче, видя
Коментари Харесай

Коцето разхожда секси брюнетка

Kоцето обикаля столицата в компанията на младо сексапилно момиче, видя HotArena. И това не е брачната половинка му Надя. Фолкаджията качи хубавата брюнетка в мощното си оранжево возило, с което събира завистливите погледи на минувачите в София. В колата двамата разговаряха в рискова непосредственост, въпреки да не се стигна до подиуми на фамилиарност. Коцето и партньорката му не спираха да се смеят.

Проучване на "България Днес " сподели, че девойката се споделя Радослава, пиарка е на фолкизпълнителя и по тази причина неразделно е до него. Преди години потегли слух, че двамата са любовници, само че това по този начин и не се потвърди. Факт е, че Коцето и Радослава са в доста положителни връзки, а Надя няма нищо срещу мъжът й да прекарва повечко време с младото момиче, което във визитката си има кариера на модел.

В един миг към компанията се причисли и Велислав, брат на фолкпевеца Борис Дали. От много време той е в ролята на момче за всичко на Коцето. Официално се води негов озвучител и го съпровожда по време на участията му, само че също така се грижи за работните задължения на Константин, снима се в негови клипове и е разполагаем когато и да е на денонощието.

"От дребен съм се научил да се устоявам и още преди 14 години пеех в ресторант "Кошарите " за по 20 лв. хонорар. Сега хонорарът ми е надалеч по-солиден, а и съм спечелил голям брой музикални награди и риалити формати, очевидно хората ме обичат. Не е загадка, че съм и предприемач - имам заведение, по тази причина мога да си разреша да подкарам скъпа кола ", разяснява Константин първокласната си облага. Хубавите коли притеглят и красиви дами в обкръжението на Константин. Затова той постоянно може да бъде забелязан обкръжен от изкусителни представителки на нежния пол. Съпругата му Надя признава, че има цялостно доверие на чалгаря и приема всички свалки като част от работата. Коцето също е безапелационен - фамилията е най-важното, а всичко останало е просто шоу.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР