Костенец тъгува за убитата Милена ПЪРВИ СНИМКИ Страшни разкрития! Милена

...
Костенец тъгува за убитата Милена ПЪРВИ СНИМКИ Страшни разкрития! Милена
Коментари Харесай

Пети ден търсят убиeца от Костенец, застрелял жена си

Костенец тъгува за убитата Милена ПЪРВИ СНИМКИ Страшни разкрития! Милена е убита от упор с вързани ръце Сестрата на свиреп убитата Милена разплака мрежата СНИМКА

Пети ден търсят обвинения за убийството в Костенец.

43-годишният Стоян Зайков е в неопределеност от петък. Тогава беше намерено тялото на 38-годишната Милена Шишкова, напомня Нова.

Заподозреният е някогашен сътрудник на убитата жена. Той e престъпно проявен за обири и увреждане на непозната благосъстоятелност.

Полицейското наличие в Костенец продължава да е засилено. Използва се цялата наличната техника на полицията.

„ На този стадий нямаме резултат. Хубаво е, че последните няколко часа има активиране на телефонната линия за подаване на сигнали, които естествено ревизираме незабавно. Надявам се сътрудниците да се оправят, защото към този момент знаете, че от 3-4 дни това е във фокуса. Теренът там е залесен. Има доста необитаеми къщи, бараки, изобщо благоприятни условия човек да се укрива, само че вършим всичко допустимо да вземем ограничения по вероятно застрашени лица каквито има в тази ситуация. И второ – да не допуснем някъде да се получи различен сходен случай от причинителя ”, съобщи вътрешният министър Младен Маринов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР