Костадин Костадинов отряза ГЕРБ за коалиция.Искам да благодаря на всички,

...
Костадин Костадинов отряза ГЕРБ за коалиция.Искам да благодаря на всички,
Коментари Харесай

Костадинов: Възраждане няма да участва в управлението, за да не предаде избирателите си

Костадин Костадинов отряза ГЕРБ за коалиция.

Искам да благодаря на всички, които гласоподаваха за „ Възраждане “. Повече от четвърт милион жители дадоха доверието си на нашата организация. Вие заслужавате самопризнание. Вие ни повярвахте и ни дадохте своето доверие. Това съобщи водачът на партия „ Възраждане “ Костадин Костадинов във Facebook, правейки своята равносметката на изборите и разкривайки какво следва от тук нататък.

„ Ако „ Възраждане “ реши да взе участие в ръководството в този момент, може да го направи, единствено че това ще бъде ръководство, в което ние ще се включим, предавайки вас. Никога няма да го създадем. Ние имаме своите визии, поради които ни гласувате доверие “, обърна се той към гласувалите за „ Възраждане “.

Костадинов разгласи, че в сряда от партията ще разгласят първата си национална акция.

„ Ние имаме повече от четвърт милион гласа, само че това изобщо не ни задоволява. Докато резултатите са положителни за „ Възраждане “, само че неприятни за България прекомерно евентуално е скоро да има нови парламентарни избори. На тях нашата цел ще бъде да сме първа политическа мощ и да управляваме България, тъй като пред нас има ужасно доста провокации “, предвижда Костадинов.

Novini.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР