Костадин Костадинов написа интересен пост в социалната мрежа.Той посочи кое

...
Костадин Костадинов написа интересен пост в социалната мрежа.Той посочи кое
Коментари Харесай

Костадинов съобщи първото нещо, което ще направи като министър-председател на България

Костадин Костадинов написа забавен пост в обществената мрежа.

Той уточни кое е " първото нещо, което ще направи като министър-председател ".

Равносметката за през вчерашния ден:

1. Само за няколко чака организация в центъра на София се събраха повече от 5000 индивида.

2. Малко след нашия митинг пред президентството имаше различен - в поддръжка на НАТО и искане за пращане на войски и оръжия в Украйна. Там, макар предварителната организация, имаше 50 индивида.

3. Родните блюдолизци този път надскочиха себе си и пред министерството на защитата бяха поставили първо американското знаме. Българското беше на второ място. Когато го посочихме на хората и медиите, знамето тихомълком беше свалено, а българското беше поставено на негово място.

4. Когато американецът пристигна, освиркванията и възгласите бяха толкоз мощни, че протоколът на родните блюдолизци се отхвърли да пусне американския химн и Лойд Остин се шмугна в постройката на министерството като мишка. Незнайно за какво обаче не беше изпълнен и българският химн. Ние поправихме тази неточност, като 5000 българи го изпяхме дружно.

5. След срещата с нашия блюдолизец американският министър напусна министерството през задния вход. Когато има опозиция, а не блюдолизничество, американските политици идват и си отиват по този начин - като мишки.

6. Мощната опозиция на Възраждане и цялото българско общество принуди родните блюдолизци да се откажат от желанията си да дават тежко въоръжение на Украйна. Остава обаче въпросът за покупко-продажбите с леко оръжие. Отделно стана ясно, че блюдолизците са поискали в България да бъдат ситуирани още американски войски. С това занапред ще се борим - дано не си мислят, че няма да има опозиция. Едва в този момент започваме.

6. Българският народ стартира да се пробужда все по-бързо и този развой няма прекъсване.

В умозаключение прибавям следното - когато българският народ гласоподава доверие на Възраждане да ръководи България, първото нещо, което ще направя като министър-председател, е да подпиша заповед за преустановяване на контракта за американските бази.

Достатъчно време търпяхме непозната и нагла окупация на земята, политиката и стопанската система ни! Време е да си върнем свободата! Време ни е за Възраждане!

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР