Костадин Костадинов, който е председател на Общински съвет - Дупница,

...
Костадин Костадинов, който е председател на Общински съвет - Дупница,
Коментари Харесай

Още един глас от НИС на СДС за напускане на коалицията с ГЕРБ

Костадин Костадинов, който е ръководител на Общински съвет - Дупница, даде изявление за районна медия, в което сподели, че е подкрепил концепцията за. Нещо повече - той уточни, че даже е трябвало още през юли това да се случи.

" Коалиционното съглашение с ГЕРБ, касаещо цялостен цикъл от избори завърши и следва Националния съвет да дефинира бъдещата политика, като напролет на идната година ще се организира постоянна отчетно-изборна конференция ". Даваме си сметка, че Съюз на демократичните сили загуби завоювани позиции и доста наши членове не припознаха обединението с ГЕРБ ", сподели Костадинов.
Член на управлението на Съюз на демократичните сили изиска партията да напусне обединението с ГЕРБ
Членът на изпълнителния съвет на Съюз на демократичните сили Дончо Златев изиска партията да напусне обединението с ГЕРБ. Това оповестява самият Златев в публикаци...

Според него партията не е постигнала поставената цел от 8-9 народни представители и в този момент Съюз на демократичните сили ще има единствено двама депутати.

" Винаги съм бил за независимо явяване на изборите, за еманципирани структури и мощно управление. Сега цялостната политическа конюнктура е изменена, има потребност от стъпки към водене на договаряния с десния бранш, а и от ново лица отпред на партията. ", показа Костадин Костадинов.

На последното съвещание на НИС на Съюз на демократичните сили беше отхвърлена концепцията управлението да подаде оставка и да се напусне обединението с ГЕРБ с 3 гласа " За ", 3 гласа " Против " и 4 гласа " Въздържал се ". Мотивите за настояването бяха незадоволителните резултати и размиването на облика на партията и превръщането й в присъдружна организация на ГЕРБ.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР