Костадин Димитров сегашния кмет на район Тракия в Пловдив е

...
Костадин Димитров сегашния кмет на район Тракия в Пловдив е
Коментари Харесай

Номинацията за кмет на ГЕРБ за Пловдив е Костадин Димитров

Костадин Димитров настоящия кмет на регион Тракия в Пловдив е номинацията на ГЕРБ за кмет на града. Това разгласи на брифинг в централата на ГЕРБ водачът на партията Бойко Борисов. Борисов изброи какво страната е направила досега за Пловдив и какви са вложенията за града от ръководството на ГЕРБ досега.

“Шест доста положителни претенденти имам за София и в този момент като се прибера с това ще се занимавам. Преди три-четири месеца се приемаше, че като те издигам за претендент нагледно казано те ненавиждам. Виждате претендентите на съперниците ни от два месеца са ясни, вървят единствено надолу, излива се заплашителен хейт върху тях. Бих дал съвет на сътрудниците да водят положителна акция да демонстрират направеното. Пловдив е образован град. Хората могат да мислят с главата си. Като се има впредвид, че Европейска комисия смъкна наблюденията в корупцията. Приехме правосъдните закони по този начин, както ги желае Брюксел. Влизаме в акция за локалните избори за проблемите по места.

“Имахте три години, кой план започнахте, какво ремонтирахте и къде инвестирахте. ”, насочи рецензии той към ръководещите през последните три години.

“Винаги диря и по-добро. За това ГЕРБ от 20 години и  сега е със 7% съгласно последните изследвания от всички обединени ”, съобщи Борисов.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР