Коста Рика победи Япония с 1:0 и завърза интригата в

...
Коста Рика победи Япония с 1:0 и завърза интригата в
Коментари Харесай

Коста Рика със сензация за 4.5 милиарда - удари Япония с 1:0

Коста Рика победи Япония с 1:0 и завърза интригата в група „ Е “ на Мондиал 2022. Успехът  на " Тикос " е пестник за съвсем всички тотоиграчи по света, защото за победа на " самураите " бяха заложени 4,4 милиарда $.

Любопитно е, че най-касовият мач за букмейкърите до момента донесе тим, който загуби със 7:0 от Испания в първия си мач. Играчите на Коста Рика най-вече се защитаваха през целия мач и нанесоха своя удар 10 минути преди края на постоянното време. Голмайстор за " лос тикос " бе халфът Фулър, който донесе насладата за своята татковина с единственият им прецизен удар към вратата на Гонда.

Оттук насетне пред вратата на Коста Рика стана горещо. В 88-ата минута Кейлор навас се оказа огромният воин за своите, откакто Морита стреля от непосредствена непосредственост, само че стражът на ПСЖ отрази. След това ветеранът работи самоуверено и при разразилото малко пред неговата голлиния меле.

В последния кръг от тази група Коста Рика ще брани достойнството си против Германия, до момента в който Япония ще премери сили с Испания.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР