Коста Дорада, на брега на Каталуния, отново е домакин на

...
Коста Дорада, на брега на Каталуния, отново е домакин на
Коментари Харесай

Рали Испания се завръща

Коста Дорада, на брега на Каталуния, още веднъж е хазаин на ново издание на испанския стадий на Световния рали шампионат.

Стартовата линия за надпреварата, което се организира от 14-17 октомври и ще бъде излъчено в каналите на MAX Sport и 1 MAX Sport 2, е в град Салоу, в провинция Тарагона. В продължение на три дни тематичният парк "PortAventura " ще служи като главно място за събитието. Някои направления са нови за ралито, до момента в който други се завръщат, откакто са били отвън надпреварата в продължение на доста години.

Това ще бъде решаващо съревнование в борбата за купата, защото до края на международното състезание ще остане единствено едно последно съревнование.

Неделният край съдържа две обиколки от добре познатите стадии Santa Marina и Riudecanyes. Първото прекосяване на Санта Марина ще бъде извънредно предизвикателство в тъмнината. Най-добрата точка за наблюдаване ще бъде известното кръгово Coll de la Teixeta в Риудеканиес, където водачите приключват зрелищно пред големите тълпи по скатовете.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР