Косовският премиер Рамуш Харадинай каза днес, че Белград е продължение

...
Косовският премиер Рамуш Харадинай каза днес, че Белград е продължение
Коментари Харесай

Косово: Сърбия е мини-Русия на Балканите

Косовският министър председател Рамуш Харадинай сподели през днешния ден, че Белград е продължение на ръката на Москва на Балканите и че Прищина неотложно ще отстрани 100-центните вносни мита за Сърбия, в случай че Белград стартира да се държи европейски.
“С отварянето на вътрешния ни пазар, ние дадохме на Сърбия стотици милиони, с цел да купуват оръжие в Москва. Ако Сърбия не се промени, митата ще останат вечно. Ако желае да реализираме единодушие за взаимно признание и да работи на Балканите съгласно европейската и американската логичност, през днешния ден ще премахнем митата. Сърбия е мини-Русия на Балканите “, сподели Харадинай на новогодишна среща с публицисти
Той добави, че 100% мито за импорт на артикули от Сърбия и Босна и Херцеговина е икономическа мярка за отбрана на стопанската система на Косово.
Косовският министър председател разгласи, че през 2019 година държавното управление му ще се посвети на развиването на стопанската система.
„ Нашата сила и нашето внимание ще бъдат ориентирани към стопанската система. Програмите, които ще стартираме през идната година, към този момент са пред нас “, сподели Харадинай.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР