Кошмарен клип, показващ как мъже бият с лопата малки кучета,

...
Кошмарен клип, показващ как мъже бият с лопата малки кучета,
Коментари Харесай

Гнусно и жестоко! Мъж бие с лопата малки кучета, друг снима и пусна ВИДЕО 18+

Кошмарен клип, показващ по какъв начин мъже бият с лопата дребни кучета, разгневи Мрежата. Кадрите са толкоз брутални и грозни, че естествен човек мъчно може да ги изгледа до дъно. Клипът е пуснат във Фейсбук от този, който го е снимал. Същия, който зад кадър дава " препоръки " по какъв начин по-точно биячът да удря с лопатата по главите на кученцата. По-късно клипът беше заличен от създателя му...

Основателката на Фондация " Лапички на Справедливостта " обаче Пламенка Калинкина съумя да го запише и го разгласява в обществената мрежа с молба за информация къде се случва зверството. С помощта на десетки хора, които са й писали, тя открива, че грозният случай е станал в Дупница, и вече е изпратила сигнал към Прокуратурата и към БАБХ.

GlasNews се свърза с госпожа Калинкина, с цел да разберем има ли развиване от страна на институциите и каква е ориста на пребитите с лопати кученца. От нея разбрахме, че полицията към този момент е задържала " оператора ", защото неговото име и профилът му във Фейсбук вече бяха станали обществено притежание. Оказа се, че Владислав К., който не просто снима, а интензивно взе участие в гнусното действие, сега на задържането е бил пийнал, само че си е признал всичко. Все отново полицията ще го изчака да изтрезнее, за да бъде разпитан, което евентуално ще стане на следващия ден.



Профилът във Фейсбук на " оператора "

В същото време доброволка от Дупница търси кученцата в покрайнините на нерегламентираното бунище, което се вижда на фрагментите, само че до този миг не ги е разкрила. Първоначалните съмнения, че биячите са общински чиновници, популярност богу, не се удостоверили, а съгласно непотвърдена информация един от биячите е чиновник на СОТ.

" Сигнала до Прокуратурата съм подала още сутринта. До този следобед Прокуратурата не беше подала сигнал в полицията. Ако на следващия ден не получа подпомагане, ще се обадя непосредствено в Министерство на вътрешните работи ", сподели Пламенка Калинкина. Според нея институциите в България неглижират и бавят съзнателно разрешаването на случаи на зверства с животни. 

" Най-страшното е, че хората се обезвериха, че в случай че не ги риташ, институциите не правят нищо. Хората започнаха да привикват да виждат зверства – това е тъжното и страшното, а новинарите не се интересуват от такива вести, защото това вече стана нещо  " обикновено ", случва се съвсем всекидневно. А връзката сред насилието над животни и насилието над хора е потвърдена – тези хора, които са способни да извършат това с животни, са подготвени да го правят и с хора ", уверена е Пламенка Калинкина.

Продължаваме да следим случая. Очаквайте детайлности!

 

 

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР