Косата с така наречения мокър ефект е сред топ тенденциите

...
Косата с така наречения мокър ефект е сред топ тенденциите
Коментари Харесай

Прическата на лято 2019 - мокър ефект на косата

Косата с по този начин наречения влажен резултат е измежду топ трендовете това лято. Прическата става подготвена за минути, не изисква да горите косата си с маша или преса, а крайният резултат наподобява като че ли преди малко сте излезли от водата.

Първото преимущество на пригладените коси е, че са доста настоящи през горещите месеци. Ако има прическа, която може да улови безгрижното лятно въодушевление от басейна или морето, това е мокрият резултат. Освен че е неустоимо секси, мократа коса наподобява повърхностно и естествено. Пригладената коса стои и доста стилно, в случай че е направена вярно. Със стилизиращите артикули е елементарно да се прекали, по тази причина внимавайте какви количества употребявате. Ако нанесете прекомерно доста артикул, резултатът мигновено ще се трансформира в недостатък и косата ще наподобява мазна и мръсна.

Стилът „ мокра коса " щади косъма, защото се реализира напълно със стилизанти. Това включва най-различни гелове, пяна, лак, вакси, брилянтин и други сходни артикули, които да накарат косата да заблести. Търсете стилизант с подхранваща формула, с цел да не изсуши или слепи косата ви. Когато избирате продукта, съобразете се най-много с особеностите на косъма. Степента на фиксация, която е указана на опаковката, демонстрира за какъв вид коса се предлага формулата. Силната фиксация ще ви обезпечи дълготрайна прическа, само че е подобаваща единствено за мощна и здрава коса. Ако косата ви е по-скоро деликатна и повредена, придържайте се към артикули с умерена фиксация. Максимално естествена визия ще постигнете с пяна, до момента в който геловете гланцират косъма и му придават искра.

За да си извършите тази лесна лятна прическа, изсушете преди малко измитата коса с хавлиена забрадка. Целта е да попиете непотребната влага, само че да запазите кичурите влажни. Колкото по-влажна е косата при нанасяне на стилизиращия артикул, толкоз по-силно изразен ще бъде мокрият резултат. Нанесете определения стилизант, като избягвате скалпа, тъй като рискувате косата да наподобява лепкава. Тук е моментът да деянията креативност - косата може да бъде пригладена обратно, встрани, пусната или вързана на кок или опашка. Прическата стои еднообразно ефектно на дълги и къси коси, като единственото условие е да не невъздържание със стилизанта. Продуктът може да се нанесе както по цялата дължина на косата, по този начин и единствено върху част от нея. Изискана визия, обичана на холивудските звезди, е пригладена коса, разграничена на път.

Гладко опънатата и вързана на опашка коса е друго съвременно предложение, което е доста секси. Прическата наподобява стилно и е супер настояща. Съберете мокрите кичури откъм гърба на тила и деликатно срешете с четка, с цел да извършите повърхността идеално гладка. По-нестандартен вид на тази прическа е високата опашка. При нея би трябвало да нанесете гел по цялата дължина на косата и добре да съберете всички кичури. За да скриете ластика и прическата да е още по-ефектна, отделете един тъничък кичур от косата и увийте с него основата на опашката.

Вместо върху цялата дължина, можете да нанесете пяна за коса и единствено на някои кичури. Такава визия е доста сантиментална и ускорява чувството, че преди минути сте излезли от водата. Визията става още по-интересна, защото се редуват небрежни и пригладени кичури. Можете да добавите и фиби, които да издигнат косата или да я задържат на една страна. Оставете косата леко чуплива или на талази - прическата става подготвена незабавно и не изисква никакви старания. Мокрият резултат е съвършен за вечерно събитие или празненство с приятелки, изключително в случай че добавите луксозен искра с гел, вакса или помада.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР