Косата ни е част от организма ни, която оказва много

...
Косата ни е част от организма ни, която оказва много
Коментари Харесай

Врачки крадат коса за магии от фризьорски салони! Тези магии са най-опасни, ето как да се предпазим

Косата ни е част от организма ни, която оказва доста огромно въздействие върху нас. Често когато се усещаме зле и се подстрижем, откриваме, че към този момент сме по-добре. Това се дължи на обстоятелството, че косата събира силата и като се подстригваме, можем да се отървем от насъбрания стрес и негативизъм. Оказва се също по този начин, че косата ни има и езотерично значение. Неслучайно всички врачки избират да работят с коса, тъй като даже и към този момент да не е на главата ни, тя към момента носи информация за нас и може да ни окаже въздействие. Косата, дружно с ноктите ни, са методът да ни се повлияе на енергийно равнище.

Затова и множеството врачки, които би трябвало да създадат черна магия и желаят да са сигурни в триумфа й, избират да работят с коса или нокти. За да се снабдят с тази коса най-подходящото място е фризьорският салон. Врачките заръчват на клиентите си да вземат коса от набелязаната жертва на магията, от фризьорския салон, тъй като когато се подстригваме постоянно не обръщаме внимание нна това какво става с подстриганите кичури коса.

За да се предпазим, би трябвало наложително да си желаяме косата след подстрижка.

След това е добре да я изгорим или пуснем в течаща вода, с цел да сме сигурни, че никой няма да се възползва от нея и да ни направи магия. Освен това е значимо да се съобразяваме къде се решим. Добре е да заобикаляме места, на които не сме сигурни дали някой не ни следи и не желае да вземе коса от нас, настояват езотериците. Не бива да подценяваме силата и значимостта на косата, без значение от това дали сме скептици или вярващи в окултното.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР