Косата на всеки човек е различна. Използваме различни бои, правим

...
Косата на всеки човек е различна. Използваме различни бои, правим
Коментари Харесай

3 прически, които носят богатите жени

Косата на всеки човек е друга. Използваме разнообразни бои, вършим си разнообразни прически и се опитваме да се откроим. Понякога обаче просто не се получава и не изглеждаме добре. Различните прически изискват разнообразни процедури за постигането им. Всяка жена може да си разреши елементарна багра или по-сложна преливка. Има и такива услуги, за които цената е малко по-висока, само че пък крайният резултат в действителност си заслужава.


За елитните дами това е дреболия, само че някои други ще би трябвало да бръкнат надълбоко в портфейла. Все отново заложите ли на някоя от тези три визии, може да ви подсигуряваме,че ще сте излезли като от корица на списание.

„ Скъпо “ русо

Да си русокоска си е в действителност скъпо – от боядисването до грижите, които би трябвало да полагате вкъщи за косата си. Ако момичето желае цветът на главата й да наподобява зашеметяващо, то една елементарна багра няма да е задоволителна. 

Красивите акценти и преливания изискват вярна техника. Тя може да бъде друга, само че несъмнено няма да може да се справите сами в домашни условия и ще се наложи да посетите фризьора си. 

След като там ви създадат за знамение и приказ е значимо да си купите професионални шампоани и балсами, с цел да поддържате салонния резултат. За богатите дами това не е проблем, а за останалите е следващо перо в бюджета.


Ботокс – съвършена коса

За доста дами услугите „ ботокс “ за коса и витаминни шейкове за нея наподобяват безсмислени. За тях най-съществен е светът, а останалото е разхищаване на пари. Това не е по този начин, изключително за богатите дами. Те се грижат усърдно за косата си и правилото тук е същият, като при лицето. Козметиката може да скрие несъвършенствата.

Балеаж

За елитните дами е значимо косата да наподобява допустимо най-естествено, а размерът да акцентира лицето им. Този резултат се реализира посредством комплицирани техники за боядисване. Цената за тях е по-висока, само че изцяло оправдана. 

Фризьорът прекарва доста време, правейки отражения и преливки, с цел да направи прическата ви съвършена. Балеажът е доста по-лесен за поддръжка, наподобява скъпарски, само че отново е добре да бъде поддържан с професионални артикули в домашни условия. / jenata.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР