Косата на Андреа Колсън стига до глезените ѝ, като тайната

...
Косата на Андреа Колсън стига до глезените ѝ, като тайната
Коментари Харесай

Съвременната Рапунцел шашка с визия! Вижте къде и как живее красавицата

Косата на Андреа Колсън стига до глезените ѝ, като тайната на блясъка и гъстотата ѝ е кокосовото масло, заяви в. " Дейли мейл ". Андреа, която е на 33 години, освен маже косата си два пъти седмично с кокосово масло, само че и всеки ден яде една лъжица от него. Тя не си и помисля да се подстриже, само че на три-четири месеца маха изтощените връхчета. Мие косата си единствено със студена вода и употребява сешоар единствено за бретона.

За свое ентусиазъм Андреа показва героинята от кино лентата " Рапунцел и разбойникът ".

Хората постоянно питат Андреа дали червеникаво-русият ѝ цвят е натурален. Тя е уверена, че косата ѝ е толкоз хубава и здрава, тъй като в никакъв случай не я е боядисвала.

Обикновено Андреа оформя косата си на плитка, което според от сложността ѝ лишава от 15 до 30 минути. За да я придържа, тя употребява голям брой щипки и шноли.

Андреа е с дълга коса на практика цялостен живот. Когато е била 2-годишна, тя е стигала до раменете ѝ, а като тийнейджърка е била до коленете ѝ. Най-много се харесва с коса до глезените, както е от седем години.

Андреа работи с деца като мисионерка. Тя е родена в Съединени американски щати, само че от дълго време живее в Микронезия.

 Снимка на Andrea Colson.

 Снимка на Andrea Colson.

 Снимка на Andrea Colson.

 Снимка на Andrea Colson.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР