Косъм, хванат в пръстена на жертва на убийство, отведе полицията

...
Косъм, хванат в пръстена на жертва на убийство, отведе полицията
Коментари Харесай

Пръстенът на жертвата на убийството съдържаше жизненоважна следа, която накара полицията да хване заподозрян 30 години по-късно

Косъм, заловен в пръстена на жертва на ликвидиране, води полицията до хипотетичния палач съвсем 30 години откакто тя беше убита, заяви съд.

39-годишната Марина Копел е открита мъртва от брачна половинка си в жилището си на Чилтърн стрийт, Мерилебоун, на 8 август 1994 година Майката на две деца, която работеше като масажистка, към момента беше по долни дрехи и беше намушкан с нож 140 пъти.

Престъплението остана неразкрито до преразглеждане на делото през 2022 година, когато косата беше съпоставена със Сандип Пател, който беше на 21 години по време на убийството. Пател, който в този момент е на 51 години, по-късно беше сравнен с кървясъл отпечатък от гол крайник върху перваза в стаята, където беше убита госпожа Копел.

Той работеше в смесения магазин на татко си покрай мястото на убийството в имението York Mansions покрай Бейкър Улица, западен Лондон. Прокурорът Бил Емлин Джоунс сподели на правосъдните заседатели: „ В понеделник, 8 август 1994 година, преди 30 години тази година, господин Дейвид Копел, който жи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР