Корупцията е реалност. Абсолютно несериозно е някой да твърди, че

...
Корупцията е реалност. Абсолютно несериозно е някой да твърди, че
Коментари Харесай

Дончев: Несериозно е някой да твърди, че в България няма корупция

Корупцията е действителност. Абсолютно несериозно е някой да твърди, че в България няма корупция . Опити постоянно има, значителния въпрос е по какъв начин страната се оправя с тези опити.
Това стана ясно от думите на вицепремиера Томислав Дончев в ефира на Българска национална телевизия по тематиката с корупцията у нас и в Европа.
Това, което може да се мери, е чувството. Самото чувство, че има корупция, би могло да обезкуражи вложителите . Това чувство ерозира отношението към страната и държавните институции. Най-страшното от корупцията е, когато тя подмени честното съревнование. Това е безусловно удар в сърцето на пазара, по тази причина корупцията е рискова, безапелационен бе Дончев.
Той разяснява и държанието на вицепремиера Валери Симеонов във връзка с евродепутата Ска Келер, като уточни, че " този звук не е характерен за Европа ".

Самият факт, че дебатът тече обществено, това значи цялостна бистрота. От това, което четох, не видях мотив и аргументи за всички останали мнения.
Част от обществото видя страховете си в тази Конвенция, не без непозната помощ. Когато има сходна реакция, мъдрият политик в никакъв случай не работи напук. Нека да бъде поставена конвенцията на страни, разяснява още Дончев създалите се настроения към Конвенцията на Съвета на Европа за предварителна защита и битка с насилието над дами и домашното принуждение.
Няма да бъде вярно, в случай че свършим диалогът единствено с Конвенцията. Вероятността на следващия ден някой да възпламени нов боязън, е доста огромна . Много рискова политическа технология е някой да си играе с алхимията на страховете, разясни още Томислав Дончев.

Със сигурност има процедури, които са забавени, в резултат на обжалване. Но обжалването не е по формулировка нещо неприятно и не е процедура, която да основава проблеми, сподели вицепремиерът във връзка с ръководството на парите от Брюксел.
Обжалването е тъкмо механизмът, посредством който някой, който смята, че е ощетен, да си търси правата. Големият проблем е това, което се набива на очи - изнундването непременно с обжалването. Има компании, които нямат безусловно нищо общо с предмета на поръчката, само че апелират, означи Дончев.
По думите му междинният ритъм на обжалване наподобява по този начин: от 100 процедури, 10 се апелират . Но за огромните процедури от време на време обжалването е по-скоро наложително. Броят на обжалванията е ориентиран към процедурите, в които е концентриран стратегическият интерес на страната.
По отношение на еврофондовете и обособените стратегии ние стоим все по-добре, сподели вицепремиерът. Частните вложения се предизвикват с повече причини за какво е добре да се прави бизнес в България. Опитът на към този момент пристигналите е един от най-ефективните механизми . Даваме от ден на ден сигнали, че България е положително място за правене на бизнес, разясни Томислав Дончев.

Рано е да се каже за вноската на България в Европейски Съюз след Brexit. След излизането на Англия, ще се отвори дупка. Ние ще имаме нови разноски, свързани сигурно.
Има вид бюджетът да стане по-малък. Вторият вид е, че всички страни се ангажират да заплащат малко повече. Третият вид е композиция от едното и другото. Рано е да се каже. Ние към момента нямаме оферти за нов бюджет, съобщи вицепремиерът във връзка с бъдещето на Съюза след напускането на Англия.


Етикети:
Предишна Случайна вест Следваща ОЩЕ ОТ Политика  ГЕРБ изиска Жаблянов да подаде оставка като зам.-председател на Народно събрание ГЕРБ изиска Жаблянов да подаде оставка като зам.-председател на Народно събрание  Бъчварова за Истанбулската спогодба - ще се търси по какъв начин да се одобри със единодушие Бъчварова за Истанбулската спогодба - ще се търси по какъв начин да се одобри със единодушие  Жельо Бойчев като болшевик на разпит: Позицията на Жаблянов за Народния съд не е на Българска социалистическа партия Жельо Бойчев като болшевик на разпит: Позицията на Жаблянов за Народния съд не е на Българска социалистическа партия  Борисов: Няма Истанбулска спогодба без консенсус, Цеко Минев е притежател на Борисов: Няма Истанбулска спогодба без консенсус, Цеко Минев е притежател на " Юлен "  Договорът за другарство сред България и Македония публично е в действие Договорът за другарство сред България и Македония публично е в действие Интервю Още Има по какъв начин да бъде уволнена без проблем биещата деца възпитателка в Борован
Поредният случай на принуждение в профилиран център, в който...
Директорът на РЗИ-Смолян: На всеки 2 дни 3-ма индивида от региона Успех като по ноти: Христо Пенчев - един млад бизнесмен в Лондо Иван Димитров, " Музикаутор ": Очертава се цялостен безпорядък в областта на Кметът на Тетевен сезира основния прокурор за продажба на част от коментара 0 Коментара Кафене добави коментар добави коментар Име: Всички Мъж Жена Защита: Избери типаж  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Избери страст  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Стари аватари  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Вашият коментар Затвори Коментирай
Екипът на actualno.com ви благодари, че употребявате кирилица за вашите мнения. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и персонални нападки, или обиди на расова, полова, етническа или верска основа, той ще бъде заличен от модератора на уеб страницата.
Най-стари Най-нови Най- Най- НАЙ-СПОДЕЛЯНИ  missing image Игра на пинг-понг с глави взриви мрежата...
Тези двамата несъмнено са положителни! В дребна зала пред не доста хора те демонстрираха невероятните си умения на една маса за тенис, само че не...
Григор Димитров се завърна с победа Стрелба в учебно заведение във Флорида. Поне 20 са... Съвет за електронни медии ще мисли още дали да накаже Българска национална телевизия поради... Радев одобри външния министър на Македония Н... НАЙ-ЧЕТЕНИ  missing image Дневен хороскоп за 15 февруари
Овен Този четвъртък няма да имате причина да се оплачете от деня.Ще постигнете, повече от колкото сте си представяли. Постарайте се да...
Вижте коя кръвна група е най-слаба и най-п... Трима ранени при пукотевица покрай централа... Аз давам отговор за 110 милиарда, само че заплатата... Кочината на свинското опазване на здравето НАЙ-КОМЕНТИРАНИ  missing image Кремъл продължава да отхвърля за починали...
Говорителят на президента на Русия Дмитрий Песков съобщи, че Кремъл няма удостоверение за гибелта на съветски военни вследствие на американс...
Борисов: Няма Истанбулска спогодба без ко... Над милион българи не работят и не мислят... Пеевски не върви на работа - хайде и ние! Патриотичен мотив за законова смяна -...  www.expert.bg  Моторите на растежа у нас не са запалени, счита икономист Моторите на растежа у нас не са запалени...  Шефът на Goldman Sachs: Икономиката на Съединени американски щати може да прегрее поради Тръмп Шефът на Goldman Sachs: Икономиката на С...  Хаосът с прехвърлянето на компании продължава Хаосът с прехвърлянето на компании продължа...  Борисов: Въвеждането на е-управление ще е оценка за министрите Борисов: Въвеждането на е-управление ще...  www.iwoman.bg  Каузата на децата Каузата на децата  Тази кръвна група е най-податлива на болести Тази кръвна група е най-податлива на заб...  Искам да ме обичаш, без да изискваш Искам да ме обичаш, без да изискваш  Празнуваме 8-ми март с Орлин Павлов Празнуваме 8-ми март с Орлин Павлов  http://www.sportlive.bg  Рамос: Нямаше дузпа в обстановката с мен Рамос: Нямаше дузпа в обстановката с мен  Федерер с експресна победа в Ротердам, Сепи изхвърли Зверев Федерер с експресна победа в Ротердам, С...  Емери: Грешно съдийско присъждане при еднакъв резултат оказа помощ на Реал Емери: Грешно съдийско присъждане при рав...  Българското присъединяване на Зимните олимпийски игри през днешния ден (15.02) Българското присъединяване на Зимните олимпийск... Интервю Още Има по какъв начин да бъде уволнена без проблем биещата деца възпитателка в Борован
Поредният случай на принуждение в профилиран център, в който...
Директорът на РЗИ-Смолян: На всеки 2 дни 3-ма индивида от региона Успех като по ноти: Христо Пенчев - един млад бизнесмен в Лондо Иван Димитров, " Музикаутор ": Очертава се цялостен безпорядък в областта на Кметът на Тетевен сезира основния прокурор за продажба на част от Нови Най-четени Най-коментирани Дончев: Несериозно е някой да твърди, че в България няма корупция... 14 0 ГЕРБ изиска Жаблянов да подаде оставка като зам.-председател на Народно събрание... 22 0 Протест против насилието в детските градини ще се организира пред Столична... 44 0 Рекорден брой афганистански цивилни са починали при терористични офанзиви... 45 0
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР