Корупцията е проблем на всеки един от нас като индивид.

...
Корупцията е проблем на всеки един от нас като индивид.
Коментари Харесай

Георг Георгиев: Румен Радев разпъва политически чадър над Пламен Узунов

Корупцията е проблем на всеки един от нас като субект. Докладът на ОЛАФ се концентрира към секретарят на президента по антикорупция. Когато вдигаш ръце и юмруци, тогава би трябвало да си съвършен, а се вижда, че при президента нещата не стоят по този начин. Докладът на ОЛАФ е последната капка в проявлението на това, че президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на по този начин и не съумя да се разграничи от Пламен Узунов  Пламен Узунов Пламен Узунов е длъжностен министър на вътрешните работи в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е и разпъването на политически чадър над него.

Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ заместник-министърът на външните работи и ръководител на МГЕРБ Георг Георгиев във връзка отчета на ОЛАФ за поръчката на коли за Министерство на вътрешните работи.

"Споразумението с Европейска комисия е обвързвано през 2016 година. По силата на това съглашение България е трябвало да закупи високопроходими коли. Служебното държавно управление фино е подменило изискването и внезапно стават коли с висока проходимост. Когато договорът за колите е стигнал до господин Валентин Радев, той е нямало по какъв начин да не го подпише. За мен някой си е направил доста хубава спекулация и псоел се е опитал да замете следите. Морално е президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на да се откаже от президентския пост и от кандидатирането си за втори мандат. Така ще покаже за първи път, че държи на честността и честността ", безапелационен бе Георгиев.

"Към момента сме получили единодушие от 50 страни, в които нашите сънародници ще могат да гласоподават на 4 април. На предходните парламентарни избори сме имали секции в 61. Това е много добър % и то много рано преди изборите, поради усложнената обстановка. Не е правилно, че не поставяме старания българите в чужбина да гласоподават. Работим всекидневно по тази тематика ", разкри зам.-министърът по какъв начин върви организацията на идните избори зад граница.

Георг Георгиев разяснява и тематиката за присъдата от 3.5 години затвор за съветския опозоционен водач Алексей Навални. "Българската позиция съотвества и е в резонанс с позицията на доста европейски страни. Българската позиция пази всемирен права и свободи. Никоя страна няма право да се бърка във вътрешните работи на друга. Когато обаче става въпрос за подозрение за потребление на правосъдната система за политически цели, няма по какъв начин да не сме обезпокоени. Всеки има право на почтен развой и на отбрана на гражданските и човешките му права. Всеки има право на кротичък митинг. Присъствието на всеки посланик, в това число и българският, във всяка правосъдна зала, става с разрешението на съда. Това не е опит за оказване на напън върху съда. Присъствието на тези дипломати е взето като решение на среща сред посланиците на Европейски Съюз и става с позволение на съда. Той е разрешил те да участват. Нито са вземали думата, нито са изказвали мнение по въпроса. Просто са били слушатели в един обществен развой. Това наличие е знак, че светът е угрижен от протичащото се там ", приключи Георгиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР