Корупцията е като заразна епидемия и България. Българите плащат висок

...
Корупцията е като заразна епидемия и България. Българите плащат висок
Коментари Харесай

Адв. Шейтанов: Всеки българин плаща данък корупция

" Корупцията е като заразна зараза и България. Българите заплащат висок налог за нея. Скоро страната ни ще се приближи до един миг, в който ще би трябвало да се сложи монумент на корупцията, и сигурно ще притегля интереса на задграничните туристи ", съобщи в предаването " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия юрист Владимир Шейтанов, който е част от Стратегическия съвет при президента на България Румен Радев, съобщи Actualno.com.

Юристът акцентира, че самата същина на ръководството е такава. Според него хората обитават във властта, с цел да се възползват от опциите от търговия с въздействие и власт. И още - в случай че описът в този момент съдържа 15-20 имена, то не е ясно дали няма на по-късен стадий да доближи 40-50 души, защото към момента той не е приключен. Адвокат Владимир Шейтанов уточни, че обществата в Европейския съюз са извънредно чувствителни във връзка с корупцията, тъй като " като по-зрели демокрации и по-голям исторически опит, по-добре познават това събитие ".

" Аз пребивавам с чувството че в България не плащаме нещо като самобитен налог на корупцията. У нас Брутният вътрешен артикул се развива с темпове като 3,2%-3,6%, което е много по-ниско спрямо други страни. Една от аргументите за това е, че нашите умни и способни фрагменти не са отпред на страната заради корупция ", съобщи Шейтанов. Той посочи, че всеки български жител заплаща налог " корупция " и той е много висок и уточни Румъния, като образец, която през последните години внезапно е израснала с бързи темпове.

Докато България изостава във връзка с проблемите с корупцията, без значение от приказките и от това, че са основани над 50 законодателни акта за ограничение на корупцията. В края на диалога, Владимир Шейтанов попита риторично: В спорта, законодателството, просветителната система, опазването на здравето няма ли корупция? И бе безапелационен, че в случай че не престават да се назначават чиновници по корупционен ред България в никакъв случай няма да доближи Европейския съюз или Съединени американски щати и постоянно ще изостава.

Адвокат Шейтанов прикани тези, които се усещат чеда на корупцията, да си дадат задоволителна сметка какъв е техният принос за основаването на налог " корупция " и по какъв начин са стигнали до там. " Нека да помислят за корупцията, която персонално на всеки от тях пречи да се развива. Вместо да се следят проблемите с корупционните схеми в Саудитска арабия, Нова Зеландия и други сходни страни ", добави той.

© Actualno.com

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР