Корупцията е голямото зло за България. Това заяви от парламентарната

...
Корупцията е голямото зло за България. Това заяви от парламентарната
Коментари Харесай

Нинова е на фронта! Посочи голямото зло за България

Корупцията е огромното зло за България. Това съобщи от парламентарната трибуна Корнелия Нинова, която прочете декларацията на коалиция „ Българска социалистическа партия за България ”.

В нея водачът на Българска социалистическа партия акцентира, че главните въпроси, които стоят пред страната ни, са от компетенциите на депутатите като членове на институция, а не като партийни представители.
-->
" И през днешния ден не партиите, а ние институциите би трябвало да дадем отговор можем ли да се оправим с рецесиите, можем ли да осигурим небосвод за развиване, а на народа сигурност и благоденствие. Това е институционален въпрос, а не толкоз тясно партиен. Можем, в случай че всяка власт поеме отговорност ". 

Българска социалистическа партия откри четири значими целта, които чакат вниманието на народните представители. „ Първо – благосъстоянието на българския народ. Второ – финансова непоклатимост и развиване на стопанската система. Трето – безкомпромисна битка с корупцията. И четвърто – гарантиране на мир за българския народ и отбрана на неговото достолепие ”, съобщи от парламентарната естрада Нинова, съобщи Нова тв.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР