Кортни Кокс разкри душата си за първи път след загубата

...
Кортни Кокс разкри душата си за първи път след загубата
Коментари Харесай

Кортни Кокс разказа за пръв път уникална история с Матю Пери и призна: Липсваш ми всеки ден

Кортни Кокс разкри душата си за първи път след загубата на починалата към този момент звезда от " Приятели " Матю Пери, припомняйки си един специфичен миг, който двамата споделиха в един от най-обичаните телевизионни сериали за всички времена.

Актрисата разгласява видеоклип от остарял епизод на " Приятели ". Същият, в който стартира връзката сред екранните герои Чандлър и Моника, споделяйки история за това по какъв начин Матю й е прошепнал занимателна имитация, преди да стартира сцената.

В клипа Чандлър е в леглото, когато Рос нахлува през вратата, разчувствуван от идната си женитба. Рос си потегля и тогава отдолу под завивките се появява Моника. " Публиката " полудява и след репликата Кортни се обръща към Матю и споделя: " Добре, твой ред е ".

Актрисата, която играе Моника Гелър в сериала, написа в прочувствена обява в Instagram: " Толкова съм признателна за всеки миг, който имах с теб, Мати. И ми липсваш всеки ден ". 

Кoртни Кокс показа това, което разказа като един от обичаните си моменти с приятеля си " Мати ".

" За да дам малко предистория, Чандлър и Моника трябваше да имат една нощна забежка в Лондон ". Но заради реакцията на публиката, всеобщия възторг и утвърждението на " връзката " им, това става началото на тяхната любовна история.

" В тази сцена, преди да стартираме да играем, той ми прошепна занимателна имитация. Често правеше такива неща. Беше занимателен и благ. "

Почитта на Кортни идва на фона на прочувствена обява от техния сътрудник от Приятели " Мат Лебланк, в сериала в ролята на Джоуи Трибиани, с думите към Мат: " Времената, които прекарахме дружно, са измежду обичаните моменти в живота ми ".

Пери играеше мъдрия, сериозен, само че и безпределно забавен Чандлър Бинг в " Приятели " сред 1994 и 2004 година

Смъртта на Пери се проверява от Съдебната здравна работа на окръг Лос Анджелис след аутопсия с токсикологични проби. Той беше открит мъртъв в джакузито в дома си в Холивуд на 28 октомври. По информация на TMZ тленните му остатъци са били заровени на насаме място на известното гробище " Forest Lawn " в Холивуд Хилс, в непосредствена непосредственост до последните места за отмора на други звезди като Деби Рейнолдс и Кари Фишър.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР