Коронавирусът успя да попречи на много планове да станат реалност

...
Коронавирусът успя да попречи на много планове да станат реалност
Коментари Харесай

Коронавирусът уби любими и чакани сериали! Кои продукции са засегнатите?

Коронавирусът съумя да попречи на доста проекти да станат действителност - персонални пътувания, ваканции, празници. Заради разпространието му Европейското състезание по футбол ще се организира следващата година, Евровизия беше анулирана, а доста известни лица са диагностицирани с вируса. 

Виж още: Времето в изолираност лети с BG сериалите! 19 оферти, които можеш да гледаш гратис във VBOX7!

В този смисъл напълно разумното се случи - обичани сериали и предстоящи филми ще се забавят поради COVID-19. За кои продукции към този момент се знае, че ще се наложи да изчакаме, с цел да ги гледаме?

" Приятели "

Както знаеше, очакваше се паметният сериал да има специфичен нов епизод. Звездите трябваше да се съберат този месец, а почитателите да видят резултата през май месец тази година. Това обаче няма да се случи точно поради разпространяването на вируса.

Виж още: ''Чернобил'' манията след триумфа на сериала: Факти, смешки, екскурзии

Фарго

Криминалният сериал трябваше да се завърне през април с четвърти сезон, само че поради пандемията премиерата ще се забави. За момента са снимани 8 от общо 10 епизода, тъй че ще би трябвало да изчакаме.

Виж още: Странна болест: Актьорът, изиграл Малкълм, не помни да е играл в сериала!

" Историята на прислужницата "

Работата по четвъртия сезон на сериала публично спря на 13 март. В този сезон щяхме да гледаме режисьоския дебют на носителката на Еми Елизабет Мос, която е и в основната роля. Е, очевидно ще изчакаме.

Вещерът

Първият сезон на сериала провокира невъобразим интерес, а фотосите на втория се случваха допреди дни. Официално продукцията стопира за две седмици, само че поради разпространяването на вируса евентуално ще изчакаме повече, до момента в който сезонът види бял свят.

Анатомията на Грей

Продукцията също е на пауза, като тя се чака да продължи най-малко 3 седмици. Но пък екипът подари маски и ръкавици на американски лечебни заведения, в които се лекуват пациенти с ковид.

Източник thumbnail: https://www.instagram.com/handmaidsonhulu/
https://www.instagram.com/fargo/
https://www.instagram.com/witchernetflix/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР