“Коронавирус, “ковид 19 съвети, “извънредно положение, “дезинфектант, “маска за лице

...
“Коронавирус, “ковид 19 съвети, “извънредно положение, “дезинфектант, “маска за лице
Коментари Харесай

Грижа за нас и близките ни..за да са ни светли празниците. С Clean Mart

“Коронавирус ”, “ковид 19 препоръки ”, “извънредно състояние ”, “дезинфектант ”, “маска за лице ” се оказаха най-търсените думи в Гугъл за 2020 година. Не можем да отречем, че тази международна пандемия ще остави отпечатък в историята на човечеството и към този момент промени живота на милиарди хора по земята. Но...Идват най-чаканите и вълнуващи празници в годината.Предизвикателставата на времето не могат да трансформират желанието ни за домакински уют изпълнен с мирис на канелени сладки и вълшебните светлини на коледната елха.Разбира се, че ще приготвим празнична вечеря, ще наредим масата и в стеснен фамилен или другарски кръг с облекчение ще се разделим със остарялата година и с вяра ще посрещнем новата 2021-а.За децата, за нас, за внуците, за приятелите преди този момент ще почистим дома,ще изхвърлим ненужните движимости дружно с мислите за всичко, което ни се случи в последната година.И с цел да сме сигурни, че сме сторили това стрателно и отговорно ние от Магазин за непорочност Clean Mart ще предложим висококачествени препарати, кърпи и четки за разчистване на водещи марки в тази област.  За приготовленията на храната в кухнята е добре и преференциално да употребяваме кухненски професионални ролки хартия за забърсване и бързо разчистване на плота, както и обезмаслители за печката, керамичния плот или аспиратора. И то целогодишно. Да ни е чисто и прелестно готвенето!
А за всеки случай с един лек и безвреден дезинфектант ще деинфекцираме плота, дъските за рязане, шкафовете и приборите в кухнята.  Вече не е симптом на неприятен усет да сложиме на шкафчето до входната врата една бутилка дезинфектант за ръце (РЕГИСТРИРАН КАТО ТАКЪВ!) Въпрос на персонално решение. За който желае. Така ще създадем и чувството, че се грижим за сигурността към околните и приятелите си.Ще минат празниците, това е несъмнено! Масата ще се изпразни от ястията и чиниите. Ще се изпълни коша с пране. Бялата или алена завивка, окапана с виното и тортата от новогодишната вечеря ще изперем с първокачествен прахуляк или гел от Германия за бяло или цветно пране. Естествено, че преди този момент сме третирали петната със съответния препарат за петна. Към прането можем да сложим и малко дезинфектант за облекла. За всеки случай!  А в случай че ви е изнервила остарялата счупена прахосмукачка - заповядайте при нас да си изберете дребна, компактна и доста работлива помощничка (прахосмукачка, де!)Празниците идват! Всичко, което ни се случва ни кара да се смирим, да забавим ход, да се обърнем към околните и приятелите и да ги погледнем в очите.И въображаемо да се молим за тези, които имат сложни дни и не са в домовете си.Нека създадем дома си комфортен, чист и безвреден за всички тях. И да се носи мирис на канелени сладки и греяно вино.Светли празници, другари! Нека вярата, вярата и любовта да са ни спътници! Магазин за непорочност Клийн Март Варна, бу.Сливница 160. КАМКО Понеделник - петък 10:00 - 19:00 ч Събота 10:00 - 18:00 Неделя - почивен ден  * публикация   
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР