Коронаистерията достигна висшата мода и дебелите портфейли. А дизайнерката на

...
Коронаистерията достигна висшата мода и дебелите портфейли. А дизайнерката на
Коментари Харесай

Дизайнерката на Радева продава маски за 35 лв

Коронаистерията доближи висшата мода и дебелите портфейли. А дизайнерката на първата дама Десислава Радева–Невена Николова, постави в дребния си джоб колежките си с първокласни маски против болестта, научи HotArena.


Дизайнерските творения са с френска дантела и коприна, и се търгуват по 35 лева броя.

Модистката от Лондон сега държи най-солените цени на пазара. Но и предлага дизайнерски защитни средства на всички, които желаят да наподобяват съвършени от глава до пети, когато са на открито.

Абсурдната сума не пречи на доста богати дами към този момент да си поръчват първокласните маски от дантела и коприна, които се продават в уеб страницата на Невена.

Самата дизайнерка признава, че хубостта е значима, даже когато лицето не се вижда. И като преимущества на своите модели показва, че те са за многократна приложимост и не основават боклук.

„ Нека сме екологични и красиви! Маските са ергономични, 3-пластови, с лице от френска дантела и подплата от фина коприна или микс от коприна и памук за извънредно гальовен досег с кожата.

Маските се перат и предлагам да се гладят за оптималната стерилизация ”, споделя за продуктите си Невена, написа " България през днешния ден ".

На фона на нейните творби, конкуренцията в лицето на Миглена Каканашева–Мегз, която възмути всички с маски по девет лв. броя, издиша изцяло.

Луксозните маски на Невена могат да се поръчат от уеб страницата на стилната й къща, или на персонално известие до самата дизайнерка. Тя обаче предлага доставка едвам при покупки над 100 лева

Не е ясно дали Деси Радева също се употребява с нейните аксесоари. А самата дизайнерка пази безмълвие дали има интерес към моделите й и по какъв начин е решила да пусне сходен продукт на пазара.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР