Корнелия Нинова застана срещу мнозинството от парламентарната група на БСП.

...
Корнелия Нинова застана срещу мнозинството от парламентарната група на БСП.
Коментари Харесай

Красимир Янков: Корнелия Нинова стимулира личните разпри в БСП

" Корнелия Нинова застана против болшинството от парламентарната група на Българска социалистическа партия. Повече от половината народни представители желаеха да имат право да вършат промени в управлението на групата. Нинова отхвърли целеустремено. Това е проява за силово налагане на волята й. “
Това сподели по ТВ „ Европа “ националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Красимир Янков. Според него, Нинова подтиква персоналните разпри и Българска социалистическа партия наподобява разединена и отслабена. „ Така се отклонява вниманието на членовете на партията от значимите публични тематики “, безапелационен беше той.
Според Красимир Янков по време на пандемията Българска социалистическа партия се е самоизолирала и не е предложила значими за хората политики. В резултат на това, доверието в лявата партия се е сринало до 12%.
„ За моя изненада, това не стресна нито ръководителя, нито управлението. Не са обсъждани аргументите за този срив и какви дейности да предприемем, с цел да се преодолее недоверието в Българска социалистическа партия. “
Народният представител осведоми, че до този миг не е показан доклад на работата на управлението на партията за изтеклия му мандат. „ Явно би трябвало да се стигне до самоконтрол от груповите органи, да се свика работна група, която да откри какви са насъбраните отговорности на Българска социалистическа партия и по какъв начин ще действа освен това тежко финансово положение.
„ Честността на директните избори е застрашена. На идващия Национален съвет ще предложа да бъде освободена Изборната комисия, тъй като е надвишила правата си. Трябва да се подсигурява равнопоставеност сред претендентите и съблюдаване на изборните правила “, безапелационен беше националният представител.
Красимир Янков разяснява и неприятната съдружна просвета на актуалното управление на Българска социалистическа партия, както и че идващото би трябвало да върне доверието на партиите от левия политически набор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР