Корнелия Нинова вижда БСП като алтернатива на днешното управление ГЕРБ

...
Корнелия Нинова вижда БСП като алтернатива на днешното управление ГЕРБ
Коментари Харесай

Корнелия Нинова вижда БСП като алтернатива на днешното управление

Корнелия Нинова вижда Българска социалистическа партия като опция на днешното ръководство ГЕРБ са десетгодишно минало и провалено настояще, а нашият диалог е за бъдещето. Тази теза застъпи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на 49-ия Конгрес на партията.
На съвещанието успеха на евроизборите беше обрисувана като залог за влизането на властта. А обвиняванията в пране на пари Елена Йончева беше посрещната с ръкопляскания и ставане на крайници.
 
 БГНЕС
Още при започване на конгреса водачът на социалистите Корнелия Нинова стартира с отчет, в който заля с рецензии властта - държавното управление мисли единствено за личното си оцеляване, а Патриотите първи напущат потъващия транспортен съд. И продължи: България е в клинична демографска гибел, откри се властническа власт, свободата на словото е потъпкана, заличава се разграничението на управляващите, народът е пленен от " свои ", моделът ни убива, той не може да бъде кърпен, той би трябвало да бъде заменен.
 

Нинова акцентира още, че изпълнителната власт употребява правосъдната, с цел да прикрива корупцията и да санкционира политическите си съперници и даде за образец случая с Елена Йончева.-->
 
 БГНЕС

След рецензиите Нинова уточни Българска социалистическа партия като опция на днешното ръководство.

Тя даде обещание ограничения за справяне с демографската рецесия, да се усъвършенства опазването на здравето и образованието, да се възвърне държавността, анулация на едноличната власт, която съгласно нея се е открила, същинско разделяне на управляващите, да се приключи войната с президентската институция, да има идентични правила за правене на бизнес, а българинът ще бъде свободен човек.
 
 БГНЕС

Пред делегатите Нинова акцентира значимостта на идните избори за европарламент и прикани всеки да гласоподава.
 

В предизборната платформа на Българска социалистическа партия за идния евровот е записано, че претендентите би трябвало да са срещу Истанбулската спогодба. Това е и една от интригите в алените редици - управлението на партията е срещу документа, до момента в който водачът на Партията на европейските социалисти (ПЕС) Сергей Станишев го поддържа.
 
 БГНЕС

Малко преди началото на днешното съвещание на конгреса той разяснява, че " който пробва да копае окопи сред Българска социалистическа партия и ПЕС, стреля в крайници си ". По думите му в Българска социалистическа партия има хора, които злоупотребяват с тематиката, само че той нямал терзания, тъй като е удар в празното пространство. Пред делегатите Станишев приказва за постигнатото от евродепутатите, само че не повдигна тематиката за Истанбулската спогодба.
 

Пред делегатите думата взе и Елена Йончева , която беше посрещната с ръкопляскания и ставане на крайници.
 
 БГНЕС

Разказвайки за боса на Сицилианската мафия, тя попита: " Какво направи босът на България за 10 години " и добави, че автомагистралите са надалеч от европейските, няма независимост на словото, от ден на ден хора са необразовани, външните вложения понижават. Според Йончева страната се ръководи от " режим на една тайфа, на една незаконна група " и единствено Българска социалистическа партия може да смъкна тази тайфа.
 
 БГНЕС

По време на съвещанието на конгреса социалистите одобриха " Визия за България " , доклада за активността на евродепутатите на Българска социалистическа партия и предизборната платформа на партията за идните избори за европейски парламент. Беше призната е декларация в поддръжка на Йончева, в която се споделя " аз съм Елена Йончева ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР