Корнелия Нинова върви по модела на Чърчил, който определя успеха

...
Корнелия Нинова върви по модела на Чърчил, който определя успеха
Коментари Харесай

Крум Зарков за Нинова: Да вървиш от провал на провал, без да губиш ентусиазъм

Корнелия Нинова върви по модела на Чърчил, който дефинира триумфа от това да вървиш от неуспех на неуспех без да губиш възторг. Няма да излизам от партията. Това заяви в изявление за " Панорама " правосъдният министър Крум Зарков  Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „ Алфонс дьо.

Той разяснява и тематиката за импийчмънт на президента, като я дефинира като " тъкмо толкоз екстревагантна, колкото някои хрумвания за референдум ". Зарков изрази вяра политическите партии, вместо това, да въплатят в предизборните си акции " нещо съществено ".

Относно глобите по Закона " Магнитски ", правосъдният министър изясни, че те са предпазен механизъм на Съединени американски щати.  " Те защищават себе си от капитали, които смятат за мръсни и хора, които смятат за рискови.Те са настоящи за всички нас. Дали имат юридически резултат в България, по отношение на упоменатите лица - нямат. За подобен трябват дейности от българските институции ", счита Зарков.

Той разяснява и трагичния случай с умряли мигранти от през днешния ден. " Воля за опозиция има, няма правна норма, която да отговори на такива нещастия. Винаги мислим постфактум. Първата ми мисъл беше за тези хора - тези, организирали това нечовешко действие, само че и за тези, които са се качили в този камион. Представете си от какво бягат. Борбата за запазване на границата занапред следва ", разяснява правосъдният министър. 

Той дефинира Закона за надзор над основния прокурор като " основен ". " Той ще смъкна над 75 неоправдателни присъди за България от Европейски съд по правата на човека. Ще бъде и символно. Не си припомням комплициран закон за правосъдната власт да не е будил подозрения за противоконституционност. Ще го внесем в главната му част, одобрявам и се веселя на поръчката на господин Борисов. Законът е нужен и Министерство на правосъдието е отворено за всеки, който желае да работи по него ", уточни Зарков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР