Корнелия Нинова в изказване пред журналисти изказа вижданията си, че

...
Корнелия Нинова в изказване пред журналисти изказа вижданията си, че
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Нормалният край на един ненормален сговор

Корнелия Нинова в изявление пред публицисти изрече вижданията си, че страната отива към нови избори. Според нея това е „ естественият завършек на един анормален сговор “ . Също по този начин насочи обвинявания към Бойко Борисов, че се опасява за себе си и ще унищожава всичко, единствено с цел да оцелее.

„ Затова изгаря всичко в близост. Унищожи ПП-ДБ, изгаря личната си група, изгори и Мария Габриел. Някои от ГЕРБ я назоваха „ царицата на шахматната дъска “, само че се оказа, че е една пешка, която той движи и даже принуди да излъже. Това е неговата цел – да не се възвърне делото „ Барселонагейт “, чекмеджетата – единствено да оцелее “ , безапелационна е Нинова.

В изявлението си водача на Българска социалистическа партия не пропусна и „ Продължаваме промяната-Демократична България “, заявявайки че са създали едно от най-големите изменничества през последните месеци в българската политика. Добавяйки, че в случай че ПП-ДБ още веднъж клекнат след вчерашната демонстрация на ГЕРБ-СДС , „ ще ударят дъното на човешкото достолепие и политическия морал “ .

„ Те излъгаха тези хиляди, които бяхме по площадите и искахме същинска смяна. Няма по какъв начин това нещо да свърши добре. Казвам го със самочувствие, че ние от Българска социалистическа партия имаме цялостното политическо право да го кажем, тъй като останахме единствените, които не се прегърнаха с мафията и се борихме “ , декларирала е тя.

Българска социалистическа партия отхвърлиха всевъзможни контакти с ПП-ДБ, осъждайки политическата игра за власт. Корнелия Нинова удостовери уговорката на партията си към битката с престъпността и паралелните структури. Тя акцентира нуждата от поредност и праволинейност в битката за демокрацията и прозрачността.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР