Корнелия Нинова се срещна с младите в БСП. Тя бе

...
Корнелия Нинова се срещна с младите в БСП. Тя бе
Коментари Харесай

Нинова към младите в БСП: Чиста вода, въздух и храна - ваш основен приоритет

Корнелия Нинова се срещна с младите в Българска социалистическа партия. Тя бе посетител на съвещанието на новоизбрания Национален съвет на Младежкото обединяване на партията, който се организира в централата на Българска социалистическа партия на ”Позитано ”20.
Лидерът на Българска социалистическа партия и младите социалисти разискаха юношески политики, тактика за работа с младежите, проблемите пред тях и вероятните решения.

Нинова предложи в проекта им за политики наред с обучение, високи технологии, електронно ръководство и младежка претовареност, да сложат акцент върху екологията, която е главен приоритет в работата й през последните години и предложи национална младежка акция за чиста вода, въздух и храна. Необходимо е да се постави завършек на унищожителната сеч на българската гора. " Това е нужна, съвременна политика, която визира цялото общество - от дребното дете до възрастния човек. Темата за чиста природа и здравословен живот е тематика на бъдещето. Обръщам се към вас, с общи старания да създадем Национална младежка мрежа, която да работи за разпространение на екологичната проблематика и в същото време да е непримирима към унищожаването на българската природа ", обърна се тя към младите в залата.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР