Корнелия Нинова остро разкритикува поведението на ГЕРБ и ПП-ДБ през

...
Корнелия Нинова остро разкритикува поведението на ГЕРБ и ПП-ДБ през
Коментари Харесай

Нинова се ядоса на ГЕРБ и ПП-ДБ: Само шум правите, кокошките ще спрат да снасят

Корнелия Нинова остро разкритикува държанието на ГЕРБ и ПП-ДБ през последните дни. Тя направи аналог на протичащото се в българската политика с паметен български филм. 

„ Един месец се разиграва подобен спектакъл, че ние тук губим нишката,  а не си и представям на открито по какъв начин наподобява този спектакъл. Ние следим и чакаме да се наиграете от ГЕРБ и Политическа партия – Демократична България “, отсече тя.

По думите й двете огромни партии са създали законодателна стратегия, само че Народно събрание няма комисии и не приема закони.  Втората крачка била управническата стратегия, единствено че няма управническо мнозинсто, което да взема решения

„ Сега Борисов споделя, че не хареса този кабинет и споделя – дайте различен. Има един паметен български филм „ Оркестър без име “, в който Гошко удря на едни барабани от заран от вечер и споделя, че репетира, с цел да стане като Бетовен. Идва чичо му и споделя: Спри бе, Гошко, през целия ден подготовки, подготовки, остави ме мен, само че кокошките стопираха да снасят “. Правите същото - създавате звук с цел да стане като Бетовен. Досега мълчахме, само че от през вчерашния ден обстановката е друга и включихте Българска социалистическа партия в този шумов декор и подготовки “, отсече Нинова, представена от през днешния ден.бг.

„ За Борисов е ясно, че той е цар на това да овърти всички в една група и всички да сме маскари. Вчера споделя – поисквам триумф на Политическа партия да стане с другите, другите имат имена – Трифонов, Нинова и Костадинов и в случай че те кажат ок, връщаме мандата и вършим каквото желаят. Борисов е добър манипулатор, само че и на него няма да му се получи с нас, тъй като сме яли тази попара “, отсече алената шефка.  

„ Но Политическа партия споделя - в случай че Българска социалистическа партия ревизира някои от своите позиции по Украйна, по еврозоната и тогава Българска социалистическа партия ще ни поддържат нас, т. е. Политическа партия ни слагат условия. Възможно е да имаме поддръжка от Българска социалистическа партия, споделят от Политическа партия, само че кой ви го споделя това, за какво си позволявате да говорите от името на Българска социалистическа партия, в каква позиция си позволявате да поставяте условия на Българска социалистическа партия, ние да си изтрием лицето, да се откажем от идеология и стратегия “, упрекна Нинова.  

„ Борисов пък допускал – от през днешния ден започваме договаряния с другите партии, обединения няма да вършим, ще използван същата подла хватка като Политическа партия държавно управление на малцинството единствено от ГЕРБ. После споделя - в нашия кабинет може да влязат и персони от други партии и трето изречение - какъв ще е кабинетът зависи и от други партии. Очевидно и той не знае какво прави, само че най-лошото което споделя е, че бюджет няма да бъде признат “, разкритикува соцлидерката.  

Нинова отсече, че Българска социалистическа партия няма да разреши на ГЕРБ и ПП-ДБ да я вкарват в тяхната игра.

„ Няма да ви позволим да се плашите взаимно с Българска социалистическа партия, няма да ви позволим да ни употребявате като маша и да манипулирате “,закани се тя.

Относно номинацията на Иван Кръстев от Българска социалистическа партия в плана на кабинет на ПП- Демократична България, тя настоя, че той не е уведомил за това левицата. Въпросът не е бил обсъждал в алените редици и Българска социалистическа партия не е дала единодушието си.

„ Може сред вас да има натискачи на бутони по банките, само че ние не сме такива, няма да сме аварийна гума на нито една тротинетка, не споделям автомобил, тъй като не изглеждате като мощна кола, която да изведе България от рецесиите. Ако бъдем поканени на диалози, в случай че участваме в прегори, не в ултиматуми, ще се отзовем, какъв ще е изходът от тези договаряния не е ясно, само че изходът от тези договаряния за Българска социалистическа партия ще го решат единствено членовете на Българска социалистическа партия посредством вътрешнопартийно допитване. Ние сме виновни, желаеме излаз от рецесията кризата и да търсим решение, ние ще сме диалогични, само че ние сме партия, имаме стратегия, хрумвания, били сме в ръководство и в съпротива, знаем по какъв начин се ръководи страна и по какъв начин се бори като съпротива “, заключи Нинова. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР