Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член

...
Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: Без реформи заложените в бюджета допълнителни милиарди ще потънат

Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила е в положително здраве, чухме се нощес, само че ще й трябват няколко дни отмора. Това сподели в утринния блок на БТВ зам.-председателят на ПГ на "БСП лява България " Драгомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 година в Триполи, Либия. Той е... към профила във връзка вчерашната злополука с присъединяване на водача на "червените ".

Ако няма промени, заложените 4,5 милиарда лева повече в бюджета ще потънат. За нас е значимо е да се промени моделът, по тази причина предложихме различен бюджет. Предлагаме съответни дейности в четири съществени сфери - битката с неравенството, опазването на здравето, образованието и районното развиване, тъй като страната обезлюдява, съобщи Стойнев.

Ако не престават да се наливат пари в нереформирани браншове, те потъват, няма ефикасни резултати, безапелационен е социалистът.

Този бюджет не се разграничава с нищо от предходния. Даването на повече пари за заплати не е задоволително като политика, сподели още Драгомир Стойнев. В плана ни за различен бюджет залагаме огромния въпрос за смяна на модела, добави той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР