Корнелия Нинова извади документи, които уличават в лъжа Димитър Стоянов,

...
Корнелия Нинова извади документи, които уличават в лъжа Димитър Стоянов,
Коментари Харесай

Нинова: Оръжейната сделка с Украйна е от времето на кабинета на Радев и Янев

Корнелия Нинова извади документи, които уличават в неистина Димитър Стоянов, секретаря на президента Румен Радев. Преди дни той сподели фрагмент от публична документи, в която написа, че крайната дестинация на оръжейна пратка се пренасочва от Афганистан към Украйна.

 димитър стоянов  димитър стоянов „ Радев ме прикани да обясня на левите по какъв начин по този начин доставяме с оръжие Украйна. Реших да кажа на всички жители защо става дума. Г-н Димитър Стоянов разгласява някакви 4 реда… Той приказва за неистина, веднага ще ви покажа договорката, за каква умишлена неистина става дума “, съобщи тя.

Нинова сподели целия документ – докладна бележка от някогашния началник на ВМЗ-Сопот през 2021 година по време на служебния кабинет на Стефан Янев, назначен от Румен Радев. Нинова се похвали, че когато тя става министър, сменя управлението на сдружението и стопира договорката.

„ Тъжните истини за държавността и калните борби. Сега ще напишете гръмки заглавия: войната с президента продължава. Не, това е борба за истината. Г-н Радев ме прикани да приказвам и ето, приказвам. Как ще почисти това леке, лепнато на институцията, от секретаря му Димитър Стоянов “, попита тя.

„ Знайни и незнайни герои, незапознати хора, лъжеха публичното схващане. Мълчахме, с цел да не сервира на народа си кавги, когато той има потребност от самун “, изясни Корнелия Нинова.

Накрая тя си потегли от залата за конференции в Министерството на стопанската система без да разреши въпроси.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР