Корекция на носа си е направил Чефо от Сървайвър. В

...
Корекция на носа си е направил Чефо от Сървайвър. В
Коментари Харесай

Чефо от „Сървайвър“ с нов нос?

Корекция на носа си е направил Чефо от " Сървайвър ". В това са уверени почитатели на предаването. Според по-наблюдателните Стефан е клъцнал леко нослето. И в този момент то е идеално право, без никакви гърбици.



Феновете на шоуто даже прикачат и фрагменти, от които ясно се вижда, че формата на дихателния орган на Чефо е друга спрямо няколко години обратно във времето. Преди корекцията носът на артиста е бил много по-голям и с няколко извивки. След интервенцията към този момент е по-тънък и с чипа форма.
 Чефо преди... Чефо преди... ...и в този момент ...и в този момент  
 Георги Валентинов елементарни на Благо

 Салам за спечелилите в Сървайвър

 Скорпион прободе участничка в Сървайвър

 Ваня Джаферович призна: Не съм най-хубавият водещ

Стефан е един от най-младите ни надарени артисти. Неговата звезда изгря на дребния екран преди няколко години. Тогава той взе участие в комедийния сериал в " Ние, нашите и вашите ". След това се преориентира като влогър в интернет. И е измежду най-популярните в тези среди. Именно затова той е определен да влезе в тима на " Известните " в " Сървайвър ". Чефо бързо се трансформира в един от любимците на феновете поради своята добрина и невлизането в спорове.

В същото време две от най-емблематичните гаджета на Златка Райкова заровиха томахавките. Благой Георгиев и Георги Валентинов още веднъж са другари. Джизъса открадна русата Златка за гадже, до момента в който тя имаше връзка с ММА боеца. Малко преди влизането си в " Сървайвър " Валентинов се зарече, че няма даже да приказва с Благо. На самотния остров в Карибския басейн обаче очевидно стават чудеса и Георги елементарни на Георгиев.
 Благо и ММА боецът още веднъж се другари Благо и ММА боецът още веднъж се другари
" Благо не е неприятен човек. Той е сбъркал. Осъзнал го е. Благо пристигна като мъж, въпреки и след дълго време, и ми се извини. Аз като християнин одобрих. Всеки бърка и има потребност от амнистия. Сега сме дружно и се поддържаме ", изясни Валентинов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР