Корабът Героите на Севастопол, който по ирония на съдбата возеше

...
Корабът Героите на Севастопол, който по ирония на съдбата возеше
Коментари Харесай

Бг камионът за Крим с ферибот на Цв. Бориславова през Черно море, нищо че Домусчиеви фалираха Варна - Поти

Корабът Героите на Севастопол, който по подигравка на ориста возеше камионите от нас до Кавказ, беше върнат от частното БМФ на страната, тя не ме откри наемател

След като ръководителят на Следствения комитет на Русия Александър Бастрикин съобщи, че е открито, че от България през Грузия потегля маршрутът на камиона , който се взриви на Кримския мост и този удар провокира изстрелване на най-малко 100 ракети по обекти в Украйна, това провокира стихия и у нас.

Според някои коментатори това е невероятно, тъй като няма по какъв начин машината да преплава Черно море. Вярно е, че през 2020 година банкрутира фериботът, който БМФ още от соцвреме и до приватизацията от компания на братя Домусчиеви свързваше  морската ни столица Варна до грузинското пристанище Поти.

От Бургас обаче всяка седмица има ферибот до друго грузинско пристанище – морската столица на кавказката република Батуми, като съгласно шефа на държавната корабоплавателна компания БМКЦ бил на банкерката Цветелина Бориславова, чиято е Българо-американската кредитна банка.

Именно по този път може да е пресечено морето, с цел да се оправдаят думите на следовател №1 на Русия на среща с президента на РФ Владимир Путин, представени от формалната Руска осведомителна организация Новости:

" От нас към този момент е открит маршрутът на придвижване на камиона, къде е осъществен подривът. Това е България, това е Грузия, това е Армения, Северна Осетия, Краснодар. Установени са превозвачите. С помощтта на оперативните сътрудници на Федералната работа за сигурност (б.р. наследникът на КГБ)  можахме да установим обвинените от цифрата на тези, които са могли да приготвят терористичния акт. Взривът на Кримския мост е подготовен от украинските спецслужби ”.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР