Конвенционалната мъдрост диктува, че лъжата е лоша. Здравите взаимоотношения се

...
Конвенционалната мъдрост диктува, че лъжата е лоша. Здравите взаимоотношения се
Коментари Харесай

13 неща, които никога не бива да споделяте с партньора си

Конвенционалната мъдрост диктува, че лъжата е неприятна. Здравите взаимоотношения се градят на честност и почтеност. 

Откровеността е хубаво нещо и всички го знаем, само че от време на време е по-добре да премълчим, в сравнение с да признаем нещо, което би наранило хората, които обичаме и би ги предиздвикало да се усещат несигурни.

Но животът не всеки път е толкоз елементарен... Възможно ли е лъжата да работи заздравяващо на връзката - вижте някои секрети, които не би трябвало да споделяте на колегата си.

Вашата полова история  - Въпреки че от време на време може да стане дума за това, специалистите по връзките настояват, че разискването на половите сътрудници има нулева изгода. " Някои хора обичат младежката концепция за девствената булка или жених, някои в действителност желаят умел сътрудник ", е обяснението на експертите и по тази причина няма смисъл от подобен диалог. 

Какво вършиме, до момента в който сте сами - Всички вършат странни неща, когато са сами. Това е изцяло обикновено. " Ако сте се отдали на някакво необичайно държание, до момента в който сте били сами, като да вземем за пример да ядете цяла торта, или да се гледате по долни дрехи, дано това си остане за вас ", предлага Ерика Гордън, специалист по връзките и създател на книга за запознанства. Тази информация няма да е потребна за вашия сътрудник по никакъв метод, тъй че не е нужно да знае за нея.

Малките ви подозрения за връзката ви - В началото на всяка връзка или на по-късен стадий всеки има някакви подозрения. Но когато такива се появят, не е добре да ги споделяте с колегата си. Тези първични мисли ще основат неустановеност, счита Карол Уорд, лицензиран психотерапевт и специалист по доверието. Но в случай че тези усеща не се скриват и се ускоряват с времето, тогава към този момент би трябвало да се обсъдят с половинката.

Че желаете той/тя да е по-успешен/на - Да приемем, че вашият сътрудник има работа, която заплаща сметки, само че не дава разкош.  " Ако споделите това възприятие на незадоволеност, вашите мнения ще бъдат преживявани като непоносими и мъчителни за вашия сътрудник ", изяснява експерт. Ако обаче можете да помогнете на индивида да се изкачи по корпоративната стълбица, не се отхвърляйте. 

Не харесвате един от членовете на фамилията - " Това е една от най-трудните секрети, които би трябвало да се пазят, само че една от най-важните ", споделя Пол Депомпо, клиничен психолог. 

Мислите, че той или тя би трябвало да отслабнат - Със сигурност знаете, че това не би трябвало да се споделя. 

Да не спестите мнението си за дребни неща - " Много по-хубаво е да прикривате малки лъжи, свързани с прическата, цвета на косата, рецептата за месо и танцови придвижвания ", споделя Ейприл Машини, специалист по връзките и етикетите. " Ако обичаш някого, жертвай истината в тези обстановки ", счита експертът. 

Мислите, че един от приятелите й/му е секси - " Ако сте привлечени от един от близките му/йприятели, добре е да запазите тази загадка ", е друго нещо, което да запазим за нас. 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР