Контузията на Садио Мане не изглежда сериозна и той би

...
Контузията на Садио Мане не изглежда сериозна и той би
Коментари Харесай

Добри новини за Байерн : Контузията на Садио Мане не е тежка

Контузията на Садио Мане не наподобява сериозна и той би трябвало да е на линия за международното състезание в Катар, сподели помощник-треньорът на Байерн (Мюнхен) Дино Топмьолер.

Сенегалският национал стартира като титуляр за Байерн при триумфа с 6:1 над Вердер Бремен във вторник, само че бе сменен още в 20-ата минута от Лерой Сане. Според помощника на Юлиан Нагелсман нападателят е получил просто по-тежък удар в крайници и не става дума за мускулен проблем.

" Садио Мане бе ударен в крайници, което докара болки в нервните окончания. Не е нещо съществено и неговото присъединяване на международното състезание не би трябвало да е в заплаха ", разяснява Топмьолер.

Старши треньорът на Байерн Нагелсман добави, че африканският нападател въпреки всичко ще премине спомагателни проучвания по-късно през днешния ден.

" Не мога да кажа нищо сигурно, тъй като той бе изритан в пищялната кост. Това е неприятно място, което води до болките в мускула. Мисля, че той ще би трябвало да бъде сниман на рентген, само че се надявам да не е нещо сериозна ", сподели наставникът.

Сенегал е в група " А " на международното състезание в Катар. Първият мач на първенците на Африка е на 21 ноември против Нидерландия.
 Байерн (Мюнхен) победи Вердер (Бремен) с 1:6
Безпощаден Байерн (Мюнхен) прегази Илия Груев и Вердер (Бремен)

Баварците оглавиха класирането
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР