Концесионерът коментира и положението около съседния плаж Атанасовска коса В

...
Концесионерът коментира и положението около съседния плаж Атанасовска коса В
Коментари Харесай

Симеон Цветков говори в подкаста на Флагман.бг за издръжката на Северния плаж, изгорялата „Планета“ и новият мащабен проект

Концесионерът разяснява и ситуацията към прилежащия плаж Атанасовска коса

В подкаста на Флагман.бг гостува концесионерът на Северния плаж в Бургас – Симеон Цветков. Бизнесменът пое ръководството на линията и радикално промени визията ѝ, премахвайки редица обекти, измежду които и емблематичния ресторант „ Фиеста “. Разговаряме с него за проблемите пред концесионерите, отношението на страната, каква ще е цената на сянката и наскърбява ли се на епитета „ мутра “, с който доста постоянно си служат политиците, когато приказват за стопаните на плажове.

Преди снимането на епизода Флагман.бг ревизира какво е положението на пясъчната линия. След дъждовния и студен месец май, към този момент сме на прага на дейния летен сезон, само че поради дребното дни, в които можеше да се работи навън, сега текат довършителните действия по слагане на оборудванията – чадъри, шезлонги, барбарони, шатри и други Пясъкът към този момент измит, а множеството заведения работят.

Прави усещане, че повече от обектите по плажа са нови. В подкаста на Флагман.бг  Симеон Цветков изясни каква е визията му за развиването на най-голямата градска линия. Концесионерът разяснява и ситуацията към прилежащия плаж – Атанасовска коса, и загатна, че договаря със притежател на две от най-оборотните заведения в Бургас, за нов план с мащабите на изгорялата дискотека „ Планета “, само че доста по-ефектен.

Очаква се до края на месец юни пред концесионера да бъде показано и приложението за онлайн резерваци на плажния инвентар.

Бизнесменът разяснява разнообразни варианти за сполучливо стопанисване на плажните линии. Той направи съпоставяне на положителните практики за поддръжката им в България и на тези, прилагани в Гърция и Австралия.

Вижте какво още описа концесионерът на Северния плаж в Бургас в подкаста Ф-студио:

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР