Концерти, с участието предимно на звезди от българската естрада. Филми

...
Концерти, с участието предимно на звезди от българската естрада. Филми
Коментари Харесай

Телевизиите по Коледа: концерти, филми на "Дисни" и "Сам вкъщи"

Концерти, с присъединяване най-вече на звезди от българската сцена. Филми на коледна тема, в това число наложителният за това време на годината " Сам у дома " и коледните обръщения на българския патриарх Неофит и папа Франциск, оферират малките екрани в празничните дни към Коледа.

Зрителите, които желаят да съпреживеят празника в неговата църковна най-чиста форма, могат да заложат на Българската национална телевизия, която ще излъчи от храм-паметника " Александър Невски " Празнично свещенодействие за Бъдни вечер (24 декември, 17.55 часа), обръщението на Патриарх Неофит във връзка Рождество Христово (24 декември, 20.30 ч.) и празничното свещенодействие за Рождество Христово (25 декември, 9.30 ч.).

На 25 декември публичната телевизия ще излъчи и коледното обръщение и благословия " Урбе ет Орби " на папа Франциск (12.55 ч.). Същият ден Българска национална телевизия предлага още коледен концерт на гвардейския духов оркестър (19.00 ч.) и коледни звезди с присъединяване на Орлин Горанов, Веселин Маринов, Васил Найденов, дует " Ритон " и други звездни на българската сцена.

На 26 декември от 13 часа е началото на обичайния концерт коледно матине, в който звезди от естрадата си партнират с оркестъра, хора и балета на операта в Стара Загора. " Гуен Стефани в коледно въодушевление " приключва празничната стратегия за неделя на Българска национална телевизия.

Какво е Коледа без " Сам у дома "

" Коледа няма да пристигна, в случай че не бъде излъчен " Сам у дома ", даже да има нещо правилно в този известен подбив, съображение за терзание няма. Би Ти Ви ще излъчи един от най-популярните и занимателни филми на коледна тема на 25, 26 и 27 декември от 12.35 часа.
 Един от най-популярните фрагменти от
© Universal Studios

Един от най-популярните фрагменти от " Наистина обич "

Телевизията ще покаже и една от най-харесваните любовни коледни ленти - " Наистина обич " с присъединяване на Хю Грант, Колин Фърт, Ема Томпсън, Лиъм Нийсън и още куп звезди за английското кино (26.12, 20 часа). Действието се развива в Лондон пет седмици преди Коледа и наблюдава вълнуващи и занимателни любовни истории.

На 25 декември от 20 часа Би Ти Ви ще излъчи и следващото издание на благотворителния концерт Българската Коледа.

 Част от участниците в Българската Коледа 2021
© Прессекретариат на Държавния глава

Част от участниците в Българската Коледа 2021

Цял ден с шлагерите на " Уолт Дисни "

Ден на " Уолт Дисни " е акцентът в коледната стратегия на " Нова телевизия ". Той стартира " предпремиерно " на 24 декември от 21 часа с най-новата версия на класиката " Цар Лъв ". Официално, на филмовото студио с най-хубавите детски филми е отдаден 26 декември.

 Телевизиите по Коледа: концерти, филми на
© Walt Disney

" Нова телевизия " ще покаже шест заглавия, подобаващи за цялото семейство, три от които са премиерни за България. Дебют в празничния ден ще създадат четвъртият филм от паметната поредност " Играта на играчките: Пътешествието " (12.30 ч.), фентъзи приключението " Дъмбо " (14.30) и продължението на обичаната приказка на дребни и огромни " Замръзналото кралство II " (20 ч.). Доброто въодушевление ще добавят хитовите ленти " Коледни кутрета ", " Красавицата и Звяра " и " Книга за джунглата ".
 Телевизиите по Коледа: концерти, филми на
© Walt Disney

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР