Концерти и празненства ще има на много места в страната.

...
Концерти и празненства ще има на много места в страната.
Коментари Харесай

Как тече подготовката за Нова година в страната?

Концерти и празненства ще има на доста места в страната. Какви стратегии са подготвили общините за посрещането на 2020-та година в Пловдив, Варна, Благоевград и Русе?

В Пловдив 2020 година ще посрещнат навън на площад " Стефан Стамболов " при засилени ограничения за сигурност. Празничната стратегия ще стартира тъкмо в 22 часа, когато първи на сцената ще се качат музикантите от различната рок група " Innerglow ". Следва дует " Ритон ", а половин час преди среднощ всички са добре пристигнали да се заловен на хорото дружно с танцьорите от отбор " Тракия ". Веднага откакто се поздравим с " Честита нова година ", градусите ще вдигне и група " СкандаУ ".

Два часа остават до началото на огромното градско празненство. Някои варненци в действителност към този момент два часа живеят в 2020-та - тя настъпи за екипажа на транспортен съд „ Бузлуджа " в Тайван. За останалите, на сушата, по четири съществени линии в града ще има безвъзмездни рейсове, на базара към този момент се приготвят да посрещнат гладните и жадните, а към този момент завършва и подреждането на зарята в среднощ. Концертът „ Заедно в новогодишната нощ " включва музика за всеки усет, с цел да стартираме 2020-та с положително въодушевление.

Много от жителите и гостите на Благоевград избират да посрещнат новата година на площад „ Георги Измирлиев ". В 23 часа приветствено слово и приветствие за настъпване на новата година те ще чуят от кметът на града Румен Томов. Празнични концерти през днешната вечер ще има още в градовете Банско, Разлог и Гоце Делчев, а в Сандански светлинно шоу ще трансформира празничната вечер в същинска светлинна детонация.

По традиция стотици поданици и посетители на Русе ще дойдат на площад „ Свобода ", с цел да изпратят дружно остарялата и да посрещнат Новата година. Празничната стратегия стартира тъкмо в 23 часа, а основни настоящи лица ще са музикантите от " Дийп Зон Проджект ". В среднощ небето над Русе ще бъде осветено от обилна заря и фойерверки. Задължително всички ще се заловен и на кръшното Дунавско хоро, което ще се извие на площада. И ще си пожелаят 2020 година да е мирна, по-щастлива и по-благодатна.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР